Ilyen egy milliomos férfi gardróbja

Egy gazdag úr mindig tudja, hogy milyen ruhák és kiegészítők kovácsolják igazán nemessé stílusát. A megfelelő öltözet kiválasztása ugyanakkora alaposságot kíván, mint egy karóra vagy egy sportautó vásárlása. Ezek a mindennapi tárgyak megjelenésünk ékességei. A finom modor és elegáns stílus megköveteli a minőségi öltözetet is.

Ilyen egy milliomos férfi gardróbja. Prémium ingek, vászon nadrág és a legdrágább minőségi kiegészítők.
kép: homedekoidee.com

Egy milliomos férfi gardróbja nagy odafigyelést igényel, így legtöbbször szakértő bevonása is szükséges. A tanácsadó a legnagyobb odafigyeléssel választja ki a stílusunkhoz leginkább illő ruhadarabokat, hogy aztán méltó helyet foglalhassanak el a gardróbban. Az ingek gyönyörűen sorakoznak szín szerint a legfelső sorban, a zakók alattuk helyezkednek el. A finom anyagból készült nadrágok élükre vasalva pihennek az ingek szomszédságában. A cipők stílus és szín szerint rendezve, az alsó polcokon foglalnak helyet. Pár stílusos táska és bőrönd is helyet kap a kollekcióban. Az apró, de annál fontosabb kiegészítők sem maradhatnak ki a repertoárból. Nyakkendők, csokornyakkendők, órák és ékszerek tucatjai helyezkednek el a vitrinben. Egy különleges Breitling , Corum vagy éppen Jaeger Lecoulture mindig jó választás.

Elegáns nyakkendők és kalap, amik egy milliomos férfi gardróbjából nem hiányozhatnak.
kép: i.pinimg.com

A legtöbb milliomos úriember 30-50 fajta inget, öltönyt, és nadrágot is tart gardróbjában a hozzájuk tartozó kiegészítők mellett. Minden alkalom más és más öltözéket kíván. Egy kapcsolatépítő golfozás, a legújabb üzleti sikerek, egy családi összejövetel, vagy éppen a leggyönyörűbb nő születésnapjának ünneplése is alaposan kimeríti a gardrób tartalmát. Fontos, hogy a megfelelő eseményhez a megfelelő öltözéket válasszuk.

egyedi-meretre-keszult-minosegi-ferfi-ing-premium-luxus
Egy milliomos férfi gardróbja általában tartalmaz vadász ereklyéket is.
kép: vintageandchicblog.com

Egy férfi jellemét nagyon könnyen körbe lehet írni öltözködése alapján. Aki tehetős és ízléses a legjobb úri szabóságoknál készítteti öltözékét. Egy igazi úr mindig megtalálja azokat a helyeket, melyek már a 19. század óta az arisztokrata réteg színe javát szolgálják.

Minőségi ruhák mellett a prémium alapanyagú bútorok is jellemzik egy milliomos férfi gardróbját.
kép: gigih.us

Ahhoz, hogy stílusosak legyünk, nem elég egy nagy gardróbbal rendelkezni. Pontosan tudnunk kell, hogy hol szerezhetjük be a legfinomabb anyagból készült ingeket és cipőket, melyik üzletben vásároljunk órát és ékszert. És hogy a különböző öltözékekhez milyen parfümre lesz szükségünk, de ezekről majd legközelebb. Tartsuk észben, hogy egy milliomos férfi gardróbja nagy odafigyelést igényel. Jó öltözködést Urak!

egyedi-meretre-keszult-minosegi-ferfi-ing-premium-luxus

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .