Befektetési tippek 2020! 10 részvény, amivel nagyot kaszálhatsz!

Befektetési tippek 2020 -ra. Részvény portfólió kezdőknek.

Az alábbi befektetési tippek 2020 -as lista támpontul szolgál azoknak, akik most ismerkednek a részvény befektetés világával.

Ha még új vagy a terepen, akkor számos lehetőség kínálkozik, amik közül választani olyan, mint amikor az ember tűt keres a széna kazalban.

Ezt a döntést szeretnénk segíteni az alábbi listával.

Válaszd ki a neked 3 legszimpatikusabb részvényt és nézd, ahogy a befektetési számlád egyenlege évről-évre növekszik.

Azoknak, akik a máról-holnapra meggazdagodás reményével szeretnének hatalmas vagyonra szert tenni, célszerű más utat választani a pénz gyarapítására, mert ez a befektetési forma a hosszú távon (években) gondolkodóknak szól.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Célszerű a portfóliót minimum 10-15, max 30-35 részvényből összeállítani, ahhoz, hogy az megfelelően diverzifikált legyen. Az alábbi részvények mindenképpen segítségül lesznek abban, hogy a portfóliódat megerősítsék.

A lista elemei évről-évre változnak, de ettől függetlenül a mostani és jövőbeni ajánlások is hossztú távra szólnak. Attól, hogy jövő évi ajánlásban esetleg nem látod a jelenlegi listában szereplő részvényt, még ugyanúgy megállja a helyét a prémium cégek között és kiváló alapot nyújtanak egy befektetési portfólió részeként.

Ha nem állsz még készen arra, hogy ma nekiess a piacnak és két kézzel vásárolj a prémium részvényekből, az is rendben van. Itt ajánlunk Neked egy másik lehetőséget, ahol havonta értesítünk a legjobb részvény vásárlási lehetőségekről.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

AMAZON.COM – AMZN

Talán nincs is olyan vállalat, amely jobban illene egy kezdő befektető portfóliójába, mint az Amazon.com (NASDAQ: AMZN). Az Amazon már régóta nagy nyertes a tőzsdei részényekkel kereskedők számára, és most sokkal nagyobb, mint amikor először ajánlásra került. Jeff Bezos vezérigazgató olyan vállalkozói kultúrát és ügyfél-szemléletmódot alakított ki, amelyek nem csak években, hanem évtizedekben mérve is növekedési pályát vizionálnak. Az Amazon folyamatosan fejleszt és megújul, aminek köszönhetően méltó célpontja lehet egy hosszú távon gondolkodó befektetőnek.

FACEBOOK – FB

A Facebook (NASDAQ: FB) továbbra is állandó és ellenállóképes annak ellenére, hogy az elmúlt évben számos makro-, mikro-, külső és belső, állami és magán kihívással szembesült. A világ legnagyobb közösségi médiaplatformja, a Facebook az Instagram, a WhatsApp és a Messenger tulajdonosa és üzemeltetője, amelyek havonta összesen mintegy 3 milliárd felhasználót vonzanak a világ minden tájáról. A felhasználói bázis növekedése azt is bizonyítja, hogy a platform erős még akkor is, ha a felhasználók mérlegelik az egyéni adatvédelem és a megosztás közötti egyensúlyt. A hirdetők továbbra is fizetnek, hogy elérjék a közönséget. Az innováció nemcsak a történetekből vagy más alkalmazáson belüli szolgáltatásokból származnak. Ha sikeresen megvetik a lábukat a kriptvaluta piacán, az újabb jelentős lökést adhat a részvény árfolyamának.

IDEXX LABORATORIES -IDXX

Az Idexx Laboratories (NASDAQ: IDXX) javítja házi kedvenceink életét, mivel az állatorvosoknak legmodernebb diagnosztikai műszereket biztosítanak közvetlenül a saját klinikájukban. A társaság üzleti modellje szerint a készülékeikhez folyamatosan pótolni kell a kopó részeket, mint például a borotvánál a pengét, amely alapján folyamatos és rendszeres bevétele generálódik a cégnek. A cég először eladja a műszereket, majd folyamatosan biztosítja az eszközök működtetéséhez szükséges fogyóeszközöket (újra és újra). A cég az adott piacon egyre nagyobb szeletet hasít ki magának és mindeközben nemzetközi vízekre is evez. Szeretjük háziállatainkat és a kedvtelésből tartott állatok gondozására fordított kiadások statisztikaliag is egyre növekednek. Ezek a termékek még egy recesszió idején is kelendőek, így nagyszerű kiegészítést nyújt egy ilyen portfólió elem a hosszú távú befektetéshez.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

ILLUMINA – ILMN

Az Illumina (NASDAQ: ILMN) DNS szekvenáló műszerei világszerte egyre több helyen jelennek meg. A vállalat már nem igazán támaszkodik a kutatólaboratóriumok állami finanszírozására és a szekvenálás egyre növekvő népszerűsége olyan cégeken keresztül, mint a 23andMe és az Ancestry.com, továbbra is növeli a keresletet az eszközökkel szemben. Az Illumina üzletpolitikája azonnali haszonnal jár. Eladja az eszközöket és az azok futtatásához használt fogyó reagenseket. A tudomány kissé ezoterikus lehet, de az üzlet egyszerű. Múltbeli eredményei erősek és nagyon bízunk abban, hogy továbbra is le fogják győzni a piacot. A befektetési tippek 2020 -as ajánlásai közül az egyik legnagyobb meglepetés lehet.

MASTERCARD – MA

A Mastercard (NYSE: MA) elsajátította a fizetésfeldolgozást egy olyan világban, amelynek az ilyen jellegű igénye egyre csak növekszik. 2018-ban a vállalat 15 milliárd dolláros bevételt generált, tranzakciónkénti fillérekért, mivel 5,9 billió dollárnyi kifizetést kezelt (bízunk benne, hogy mire olvasod ezeket a szavakat, mindkettő növekszik). Ajay Banga vezetésével a Mastercard továbbra is releváns maradt az e-kereskedelem forradalma alatt, mivel lépést tartott a fizetési technológiával és új piacokat keresett a világ minden tájáról. Az irigylésre méltó haszonkulcsaival és a globális készpénzes háborúban betöltött parancsnoki pozíciójával nem csoda, hogy úgy gondoljuk, hogy a Mastercard bármilyen befektető portfóliójának alapját képezheti.

OLLIE’S BARGAIN OUTLET HOLDINGS – OLLI

Az Ollie Bargain Outlet (NASDAQ: OLLI) egy igazán különleges üzleti modell. Az Ollie’s túlhúzott készleteket, azaz többletkészleteket árusít olcsón, üzletekből vagy csődbe ment beszállítóktól, de nagyrészt inkább közvetlenül a gyártóktól. Mark Butler vezérigazgató – a társaság legnagyobb részvényese – vezetésével az Ollie csapata kivételes termékeket szerez be. A szállítókat jól kezeli és ügyfeleinek vonzó üzleti légkört teremt. Ezek közül az ügyfelek közül sokan tagjai a cég által kreált Ollie’s Army vásárlói hűségprogramnak, amely szintén növeli a vásárlóerőt. Kiváló működési haszonkulcsokkal és még előttük álló nagy piaci lehetőségekkel az Ollie egy egészséges cash flowval bíró ütőképes cég.

PAYPAL – PYPL

Ez az online fizetési birodalom továbbra is erősíti e-kereskedelmi dominanciáját. Nem is kérdés, hogy ott a helye a befektetési tippek 2020 -as ajánlásai között. Az iZettle-t, a Braintree / Venmo-t és a Xoomot magában foglaló ravasz beszerzések sorozatán keresztül a PayPal kibővítette jelenlétét és relevanciáját nemzetközi szinten. Amikor a cikk készült, fizetési platformja és digitális pénztárcáinak száma megközelíti a 300 millió aktív számlát és évente 10 milliárd tranzakciót bonyolít. Erős hálózati hatása bizalmat nyújt ahhoz, hogy továbbra is legyőzze a piacot, miközben a készpénzről a digitálisra történő globális váltás arra késztet bennünket, hogy azt gondoljuk, hogy még mindig van bőségesen sok tere növekedni.

SHOPIFY – SHOP

Céljuk az ügyfelek számára a legjobb üzleti eszközök rendelkezésre bocsátása a vállalkozásuk irányításához, az ügyfelek támogatásához és az értékesítés növeléséhez. A Shopify kiszolgálja a kisvállalkozókat és a nagyvállalkozásokat egyaránt és többszintű szolgáltatást kínál számukra, hogy legjobban megfeleljenek igényeiknek. Azáltal, hogy értékes szolgáltatást nyújt, amely iránt nagy az igény, a Shopify lenyűgöző értékesítési növekedést produkál. Úgy gondoljuk, hogy a következő néhány évben a 100 milliárd dolláros piaci kapitalizáció is megvalósulhat. Azért a jelentős, akár 20% -os (vagy annál több) ingadozásokra érdemes felkészülni, így azoknak ajánlott ebbe a cégbe befektetni, akik nyugodtak tudnak maradni egy akció film közben is. Azon előre gondolkodó befektetők számára, akik hajlandóak öt-tíz évig tartani a kiszemelt cég részvényét, a Shopify jó hely a kezdéshez.

SVB FINANCIAL GROUP – SIVB

Ez a cég vállalkozások finanszírozásával foglalkozik, azért, hogy egy ötlet ne csak ötlet maradjon, hanem, az meg is valósuljon. Immár 35 éve az SVB pénzügyi és banki szolgáltatásokkal támogatja azokat, akik meg akarják váltani a világot. Ez egy olyan vállalkozás, amely mindent tud az innováció eredményessé tételéről – a 2018-ban nyilvánosságra hozott kockázati tőkével támogatott egyesült államokbeli vállalkozások körülbelül kétharmada valamikor használta az SVB szolgáltatásait, az SVB pedig még a saját éves Startup Outlook jelentését is közzéteszi. A bank hagyományos pénzügyi szolgáltatásokat is kínál bármilyen méretű ügyfelének és működteti az SVB Capital-t, amely egy 4,5 milliárd dolláros kockázatitőke-alap kezelője. Noha 2019 rendkívül izgalmas év volt az IPO-k (tőzsdére vonuló cégek első részvény kibocsájtása) számára, úgy gondoljuk, hogy az SVB szakértelem iránti igény csak tovább fog növekedni, így az SVB nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy befektessünk valamibe, amibe mindannyian szeretnénk… a jövőbe.

WALT DISNEY – DIS

A Walt Disney (NYSE: DIS) az egyik olyan társaság, amelyet nem kell senkinek sem bemutatni hisz már gyerekkorunban megismertük a nevét. A Disneyland és a Disney World kedvelt amerikai nyaralási célállomások, filmjei minden korosztályt vonzanak (különösen a Lucasfilm, a Marvel és a Pixar megszerzése után). A cég az idő múlásával kibővítette a nemzetközi tematikus parkokat, üdülőhelyeket, hajózási útvonalakat, könyveket és még élő színpadi darabokat is kreált. Továbbra is új módszereket talál a fogyasztók örömére. Saját szemünkkel követhetjük végig a Disney+ streaming szolgáltatását, amely 2019 végén indul és 2024-re várhatóan eléri a 60–90 millió ügyfelet. Mindez várhatóan a részvény árfolyamában is jövedelmezően meg fog mutatkozni.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Befektetési tippek 2020 -as bejegyzésünk itt véget ért. Kívánunk sok sikert a jövő évi befektetéseidhez és reméljük, hogy hozzá tudtunk járulni, hogy képes legyél tovább gyarapítani az eddig megszerzett vagyonodat!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .