Gazdag celeb nők, akik sokat költenek

gazdag magyar celeb nők akik milliókat költenek - D. Tóth Kriszta

Az előző cikkünkben már szót ejtettünk arról, hogy milyen költekezési szokásaik vannak a magyar celeb férfiaknak. Most nézzük meg ugyanezt női verzióban.

A Forbes listájának első 3 helyén az alábbi hölgyek foglalnak helyet: Ördög Nóra, D. Tóth Krisztina, Liptai Claudia.

1. Ördög Nóra

Sebestyén Balázs mellett talán Ördög Nóra a másik legnagyobb tévés személyiség. A kétgyermekes anyuka betéti társasága a Kisördög Bt. a 2016-os évben 30 millió forintos árbevételre tett szert. A Bt. a televíziózással kapcsolatos tevékenységi körökre van leszűkítve. Kevesen tudják, hogy emellett Nórinak van még egy vállalkozása, melyet barátnőjével közösen üzemeltetnek, ez pedig az enido.hu domain neven található és az Angels’ Army Kft. üzemelteti. Igaz árbevétele csekély, közel 7 millió forint volt, de Nóri elmondása alapján ez a vállalkozás sokkal inkább társadalmi értékeket képvisel. Emellett rengeteg reklámszerződése van, és sok rendezvényre is meghívást kap. Becsült értékek alapján évi több mint 40 millió forintot visz haza.

bizsuland-hu-swarovski-kristalyos-premium-exkluziv-ekszerek-fulbevalo-nyaklanc-karkoto-gyuru-2

2. D. Tóth Kriszta

Az ország egyik legnagyobb sajtós személyisége, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője. A WMN Média Kft. a 2016-os évben mintegy 83 millió forint árbevételre tett szert. Emellett Kriszta több könyvet is kiadott és számos rovatban kérték már fel publikálásra. Imád lovagolni, szereti a minőségi borokat és a márkás ruhákat. Nem csak szereti ezeket a dolgokat, de milliókat is költ rájuk.

3. Liptai Claudia

Színésznő és meghatározó televíziós szereplő, műsorvezető. Közel 20 színházi szerepe volt és még ennél is több műsorban és filmben szerepelt, továbbá vagy egy tucat szinkronszerepe volt. Anyagi helyzetéről nem hajlandó nyilatkozni olyannyira, hogy még egy bírói tárgyalás alkalmával sem volt hajlandó bevallani vagyonát. Valószínűleg éves szinten Claudia is több 10 millió forint büszke tulajdonosa . Mint a legtöbb celeb, ő is előnyben részesíti a luxus terepjárókat. Kisfia születése előtt pedig 66 millió forintért árulta budai otthonát. Valószínűsíthető hogy új házukat még ennél is drágábban vásárolták.

Nem láttad még, hogy mennyit költenek a milliomos magyar celebek!? Katt ide!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy mások is örömüket leljék benne!

bizsuland-hu-swarovski-kristalyos-premium-exkluziv-ekszerek-fulbevalo-nyaklanc-karkoto-gyuru-2

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .