Magyar celeb férfiak milliomos élete

Sebestyén-Balázs lexus ennyit költenek amagyar celeb férfiak milliomos élete

A Forbes nem is olyan régen kihozott egy listát a legértékesebb milliomos magyar celebekről.

A lista évről-évre frissül. Vannak celebek, akik olyan gyorsasággal tűnnek el a süllyesztőben, mint amilyen sebességgel beviharzottak a köztudatba. Vannak, akik évről-évre a dobogó körül sertepertélnek, hol megelőzik egymást, hol visszaesnek, vagy éppen pár évig fenn tudják tartani azáhított első helyet. Nézzük, ki is a 3 legértékesebb magyar férfi celeb.

kép: img.rasset.ie

A dobogó legfelső fokán ezúttal Sebestyén Balázs állhat, utána következik Majka, majd Alföldi Róbert. A lista összeállításánál nem csak a pénztermelő képességet, hanem a tartalmasságot, profizmust és a közösségi médián belüli aktivitást is szem előtt tartották a készítők.

Balázs sikere nem meglepő, hiszen nagy odafigyelést fordít arra, hogy mihez adja a nevét. Kerüli a szponzorált tartalmak megjelenítését oldalain, inkább saját véleményével és munkásságával vívja ki a közönség tetszését.

kép:i.pinimg.com
Ha már a legértékesebb celeb férfiaknál tartunk, lessünk egy kicsit be a kulisszák mögé. Biztos sokan kíváncsiak vagytok, hogy mennyit is költenek a hazai celeb férfiak. Azt már tudjuk, hogy külföldön hogy megy ez: egy kis Lambó itt, egy kis Ferrari ott, egy tengerparti nyaraló, egy sivatagi szafari, magánrepülőgép, Hublot kollekció, mindem mi szem-szájak ingere luxus kivitelben.

Vajon a magyarországi celeb férfiak milyen költekezési szokásokkal rendelkeznek? Ennek próbáltunk utána járni.

kép: files.greatermedia.com

1.Sebestyén Balázs

Azt gondolnánk, hogy aki ilyen előkelőhelyen végez a Forbes listáján, az nem csak megteheti, de meg is teszi, hogy nagylábon él. Na már most ez Sebestyén Balázsnál nem így van. A hazai média meghatározó szereplője, a Forbes listájának első helyezettje, ám mégsem él fényűző életet, pedig megtehetné. Balázs inkább félreteszi a sok-sok milliót, amit megkeres és jól kidolgozott befektetési portfóliókban kamatoztatja vagyonát. Nem hord drága órákat, ingeket és cipőket, inkább a 2000 ft-os pulóvert és tornacipőt választja. Balázs cége 2016-ban 190 millió forint bevétellel és csaknem 57 millió forintos nyereséggel zárta az évet. Valljuk be, ebből az összegből már kijöhetne egy kisebb sportkocsi, 2-3 tengerparti nyaralás és talán egy szép óra is. De Balázs elmondása alapján ő nem költ ilyenekre. Ám ennek ellenére közel 120 millió forintért vette meg annó családi házukat Diósdon, és luxusterepjáróval jár dolgozni minden nap. Biztosak vagyunk benne, ha nem is olyan  nagy lábon, de azért elég jó körülmények között él.
Képek: www.24.hu, instagram

2. Majoros Péter ( Majka )

Majka körülbelül 10 millió forintot kaszálhat havonta produkcióival és műsorvezetői státuszával. Mindig büszke arra, hogy honnan jött és mit ért el. És ezt szívesen meg is mutatja néha. Nemrég költözött kertes házba, amit meg is mutatott a sajtónak. Elvileg több mint 40 millió forintért vásárolták a házat, amit Knapcsek Zoltán belsőépítész tervezett ilyen ízlésesre. Szeretettel pózol a legújabb RayBan napszemüvegekben, a legjobb sushit felszolgáló éttermekbe jár és előszeretettel költ kétkerekű játékszerekre. Nem csoda, hiszen csak egy hajszállal csúszott le az első helyről és még így is az egyik legkeresettebb celeb az országban. Nem csak a népszerűségben, de a pénzben is dúskál. Megadja a hétköznapok módját.
Képek : www.origo.hu, instagram

3. Alföldi Róberet

A dobogó alsó fokán Alföldi Róbert foglal helyet. Az egyik legsikeresebb hazai rendező és színművész. Magánéletéről keveset tudunk. A médiában is inkább munkássága kapcsán kavar nagy port. A cégét az elmúlt években felszámoltatta, így információ híján vagyunk. Az biztos, hogy nem ő az a hazai férfi celeb, aki a legújabb sportkocsijával és luxus otthonával vívja ki az érdeklődő tekinteteket.

Képek: www.hvg.hu

Így telik egy napod, ha 100 milla a költőpénzed!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy mások is örömüket leljék benne!

1 hozzászólás

  1. Horváth Gergely

    Alföldi nem celeb egy magyar ember, aki munkával vívta ki a sikereket. Őt tisztelem és kedvelem, ellenben Majkával, aki arra büszke, hogy elvállal bármit, kinyalja bárkinek, csak siker, pénz, csillogás legyen? Mindig is egy tehetségtelen ripacs volt, aki hátsófelek tisztításával lett sikeres.

    Válasz

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .