Hol érdemes offshore számlát nyitni? Íme a top 5 ország offshore számlanyitás témában!

Offshore SZÁMLANYITÁS- magyar-milliomos-ferfiak-klubja- igy elnke a gazdagok

Bizonytalan gazdasági helyzetben sokakban felmerül a kérdés, hogy miként lehetne pénzünket kedvező feltételek mellett biztonságban tudni. Jogos a gondolat ilyenkor, hogy „hol érdemes offshore számlát nyitni”. Alább felsoroljuk a top 5 országot, ahol érdemes lehet offshore számlanyitásban gondolkodni.

Az offshore bankszámlák segítenek megóvni bevételed a jogosulatlan adófizetéstől, megóvni vagyod a peres eljárásoktól, megóvni magánéleted, és minden egyéb más eshetőséget az olvasó képzeletére bízunk. Annak érdekében, hogy megvédd magad az előbb említett kiadásoktól, elengedhetetlen, hogy tudd, milyen offshore számlanyitási lehetőségeid vannak. Íme az 5 ország, ahol érdemes lehet offshore bankszámlákat nyitni

1. Kajmán-szigetek

A Kajmán-szigetek a világon minden ember számára adóparadicsomként ismert. Így van ez már csak azért is, mert számos filmben hivatkoznak ebben a témában erre a térségre. Valójában egy gazdasági rést alakítottak ki maguknak az alapján, hogy az emberek az ottani bankszámlájukon keresztül milyen könnyen tudják elkerülni az adókat.

Amellett, hogy nagyon alacsony adókulcsokat kínálnak, a Kajmán-szigeteken vannak titoktartási záradékok, amelyek védik a befektetők magánéletét. Ez az ügyfél-orientált megközelítés, amely minimális adófizetéshez és titoktartáshoz vezet, a Kajmán-szigeteket az egyik legjobb hely a pénzügyi integritás megőrzésére.

2. Svájc

A svájci banki entitások valójában vaskalapos titoktartási szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleiknek. A svájci törvény beépítette banki szolgáltatásait a gazdasági specializáció egy fajtájaként. A bankároknak tilos ügyfeleikről bármilyen információt kiadni érdeklődő félnek.

Noha a svájci bankszámlákon a magánélet teljes mértékben garantált, a pénzügyileg stabil gazdasági rendszer miatt általában a lehető legbiztonságosabb befektetésnek tartják ezeket. A svájci pénzügyi szabályozás megköveteli minden banktól, hogy tartson fenn egy minimális tőkeszintet annak érdekében, hogy a bank felszámolása esetén minden ügyfélnek teljes mértékben kifizesse a részesedését. Svájci bankszámlanyitás témában itt olvashatsz egy korábbi bejegyzésünkben.

3. Szingapúr

A szingapúri pénzügyi szektor nagyszerű befektetésvédelmet kínál ügyfelei számára. Az ország gazdasági és pénzügyi feltételei meglehetősen stabilak, és a bankok globálisan kapcsolódnak ahhoz, hogy kapcsolatokat kínáljanak a világ fő pénzügyi központjaihoz. Tökéletes helyszín amennyiben az offshore számlanyitás foglalkoztat.

Ha vagyonod és jövedelmed szingapúri bankszámlákon tárolod, magasan képzett befektetési és pénzügyi menedzserekhez juthatsz hozzá. Amellett, hogy világszerte elérhetőek ezek a pénzügyi központok, jelentős összegeket is kereshetsz a szingapúri pénzügyi szakértőkkel együttműködve.

Offshore SZÁMLANYITÁS - így élnek a gazdagok - magyar-milliomos-ferfiak-klubja - bank

4. Németország

Bár nem éppen offshore, Németországot széles körben az egyik legbiztonságosabb helynek tekintik, ahol pénzt lehet megtakarítani. Továbbá ha figyelembe vesszük a pénzügyi stabilitást és a német bankok által kínált biztonsági protokollokat, akkor szintén figyelemreméltó ez a térség. Ezen bankok által nyújtott szolgáltatások messze felülmúlják a más országok bankjai által kínált szolgáltatásokat, amelyek magukban foglalják a bankszámlákhoz való könnyű hozzáférést és az alacsony számlanyitási költségeket. Az N26 Bank a külföldiek kedvence, és viszonylag egyszerű a számla megnyitása.

5. Belize

A belize-i bankok a legjobb védelmet és befektetési előnyöket kínálják az offshore számlakezelés témájában. Ez a pénzügyi szektor jelentős mértékben járul hozzá az ország bevételeihez, ezért nagyon körültekintően kezelik. A bankoknak minimum 24%-os likviditási mutatót, átlagosan 13% körüli kamatszintet kell fenntartaniuk, a számlákat pedig napi 24 órában lehet kezelni az online portálokon keresztül. A megnövekedett hozzáférés és pénzügyi stabilitás révén a belize-i bankszámla a világ legszigorúbb adatvédelmi intézkedéseit kínálja.

Offshore számlanyitás? Hajrá! Már csak választanod kell a fenti lehetőségek közül, ha ebben a megoldásban őriznéd a vagyonod.

Klikk ide, ha érdekel az a 10 mód, hogy a pénz dolgozzon neked!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal, hogy Ők is gyarapíthassák vagyonukat!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .