Luxusfeleségek – Csősz Boglárka ( Bogi )

Csősz-Bogi-Boglárka-luxusfeleségek-párja-Burak

Csősz Boglárka ( Bogi ) modellként és színészként kezdte pályafutását. Az akkori 24 éves Bogi megismerkedett egy török milliárdossal, Burakkal.

Csősz-Bogi-Boglárka-luxusfeleségek-Magyar-Milliomos-Férfiak-Klubja-MMF-Klub Mint modell

Nem sokkal később feleségül is ment hozzá. A szerelmes pár jelenleg Törökországban él. Férje, Burak, az ország egyik legnagyobb építkezési vállalkozója. Számos repülőgépeket gyártó világcéggel dolgozik együtt.

Birodalmuk egy több mint 1400 négyzetméteres házból és a hozzá tartozó 300 hektáros gyönyörű szép kertből áll. Ha unnák a hétköznapokat, akkor pedig leruccannak tengerparti villájukhoz. A házba lépve határtalan luxus terül a szemünk elé. Arany és bársony mindenütt. A teraszra érkezve egy óriási medencébe botlunk. A tenger pedig szinte csak egy karnyújtásnyira van.

bizsuland-hu-swarovski-kristalyos-premium-exkluziv-ekszerek-fulbevalo-nyaklanc-karkoto-gyuru-2

Csősz-Bogi-Boglárka-luxusfeleségek álomotthona


Bogi már 19 éves korában is szerette a pörgést. Ekkora alapította legelső cégét. Amikor Férjéhez Törökországba költözött, cége tevékenységi körét kibővítette különböző kozmetikumok értékesítésével is. A Török piacnak szüksége volt ezekre a termékekre, főleg a nőknek. Elmondása szerint a török nők alig használnak szépségápolási szereket, olyannyira drága náluk. Ezért inkább kés alá fekszenek. Csősz Bogi ezt a mentalitást szeretné megváltoztatni, és bebizonyítani, hogy szépségápolási termékeivel milyen eredmények érhetőek el. Vállalkozása mellett aktívan foglalkozik színészkedéssel is. Ez a másik nagy szerelme. Többek között emiatt is vállalta el a Viasaton futó Feleségek Luxuskivitelben forgatását, hogy kicsit visszatérjen a magyar köztudatba. Szeretne aktívan részt venni a magyarországi filmes szakmában és azáltal, hogy a luxusfeleségek között tudhatjuk, elképzelhető ez elősegíti az ilyen jellegű törekvéseit. Úgy gondolja, hogy az elmúlt években rengeteg változáson ment keresztül a magyar filmipar és szívesen megcsillogtatná tehetségét egy-egy darabban.

Csősz-Bogi-Boglárka-luxusfeleségek otthona
Bogi és férje Burak vállalkozásairól pontos információink nincsenek. De egy biztos, a mérhetetlen luxus és csillogás komoly vagyont takar, ami lehetővé teszi számára, hogy a luxusfeleségek életét élje.

Csősz-Bogi-Boglárka-luxusfeleségek luxus ingatlan
bizsuland-hu-swarovski-kristalyos-premium-exkluziv-ekszerek-fulbevalo-nyaklanc-karkoto-gyuru-2

Burak számos multinacionális vállalatnál töltött be felsővezetői pozíciót, még Bogi a modell- és filmipar kedvelt sztárja a mai napig. Vagyonuk több millió euróra rúghat fel. Bogi egyik nyilatkozatában elejtette, hogy van, hogy napi 20-30 ezer eurót is elkölt, ami 6-9 millió forintnak megfelelő összeg.

Csősz-Bogi-Boglárka-luxusfeleségek luxus ingatlan kilátás a tengerre

Képek forrása: www.viasat3.hu

Feleségek luxuskivitelben másik szereplője szereti ledobni a textilt. Nézd meg!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .