Bentley Bacalar – Mulliner megérkezett

Bentley Bacalar Mulliner 2020 elolrol premium luxus auto
Bentley Bacalar Mulliner 2020 egész autó nézet prémium luxus auto

Bemutatták a brit luxus kategóriás autók legújabb fenegyerekét Bentley Bacalar néven, amelynek egy limitált exkluzív változatát ismerhetjük most meg a Mullinert. Ez a széria csak korlátozott számban elérhető. Konkrétan 12 darab készül csak belőle!

Bentley Bacalar Mulliner 2020 orrkiképzés prémium luxus auto
hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Ezt kell tudnunk a Bentley Bacalarról

A Mulliner Bacalarral a Bentley célja, hogy a legritkább kétajtós prémium autó legyen ebben a szegmensben. Nevét a lenyűgöző Laguna Bacalarról kapta, amely a mexikói Yucatán-félszigeten található. Bár a Bentley Bacalar nagyrészt a Continental GT kabrió alapjaira épül, a brit autógyártó teljesen átalakította az autó esztétikáját, úgy hogy az valóban egyedi legyen.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 nyitott tetővel prémium luxus auto

Külcsín

A kétüléses kialakítást erősen ihlette az EXP 100 GT koncepció, amelyet a tavalyi Bentley százéves ünnepségének részeként mutattak be. A limitált kiadású Mulliner egy nyitott tetejű verzió, időjárás elleni védelem nélkül. Kettős fényszóró helyett a Bentley Bacalar Mullinerben egyetlen fényszóróegységet alkalmaztak egy karcsú világító elemmel, amely mindkét oldalon a kerék ívekhez nyúlik.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 oldalsó fénycsík prémium luxus auto

A kocsi megjelenéséért felelős tervezési részleg vezetője, JP Gregory elmondása szerint ezzel a gépkocsival a jövő luxus mobilitását kívánják előirányozni. Ezt az elvet már az EXP 100 GT-nél is elkezdték megvalósítani.

Belbecs

A belső térben ezek a burkolatok fogadnak minket: természetes alapanyagból készült brit gyapjú, amelyek kézzel varrottak és 5000 éves megkövesedett fából készült díszítő panelek. A számlapok és az óra sötétkék színűek, amelyekkel a mexikói tó színvilágát kívánják érzékeltetni. A tulajdonosoknak lehetőségük van egyedi bőrönd kérésére is, amely pontosan illeszkedik az ülések mögé.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 belseje beltér prémium luxus auto
hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam
Bentley Bacalar Mulliner 2020 műszerfal prémium luxus auto

Erőforrás

A Bentley Bacalar erőforrása egy 6,0 literes W12-es hajtómű 659 lóerővel – 42 lóerővel több mint a standard W12. A maximális nyomatékot 900Nm-re sikerült feltornászniuk.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 hátulról prémium luxus auto

Bentley szerint nulláról 100 km/h-ra (60 mph) 3,5 másodperc alatt gyorsul, és a maximális sebessége „több mint 320 km/h (200 mph)”.

Ár

A Bentley Bacalar Mulliner alapára megközelítőleg 1.771.829 euró, ami a jelenlegi árfolyamon közel 2.000.000 dollár, amely gyorsan megduzzadhat, ha választunk hozzá néhányat a számos opciós kiegészítő közül.

Ilyen lesz az új Delorean! Az autó, amely anno a Vissza a jövőbe című film által vált kultikussá!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy mások is örömüket leljék benne!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .