Bentley Bacalar – Mulliner megérkezett

Bentley Bacalar Mulliner 2020 elolrol premium luxus auto
Bentley Bacalar Mulliner 2020 egész autó nézet prémium luxus auto

Bemutatták a brit luxus kategóriás autók legújabb fenegyerekét Bentley Bacalar néven, amelynek egy limitált exkluzív változatát ismerhetjük most meg a Mullinert. Ez a széria csak korlátozott számban elérhető. Konkrétan 12 darab készül csak belőle!

Bentley Bacalar Mulliner 2020 orrkiképzés prémium luxus auto
Prémium luxus auto tartós bérlet zárt nyílt végű lízing import németországból

Ezt kell tudnunk a Bentley Bacalarról

A Mulliner Bacalarral a Bentley célja, hogy a legritkább kétajtós prémium autó legyen ebben a szegmensben. Nevét a lenyűgöző Laguna Bacalarról kapta, amely a mexikói Yucatán-félszigeten található. Bár a Bentley Bacalar nagyrészt a Continental GT kabrió alapjaira épül, a brit autógyártó teljesen átalakította az autó esztétikáját, úgy hogy az valóban egyedi legyen.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 nyitott tetővel prémium luxus auto

Külcsín

A kétüléses kialakítást erősen ihlette az EXP 100 GT koncepció, amelyet a tavalyi Bentley százéves ünnepségének részeként mutattak be. A limitált kiadású Mulliner egy nyitott tetejű verzió, időjárás elleni védelem nélkül. Kettős fényszóró helyett a Bentley Bacalar Mullinerben egyetlen fényszóróegységet alkalmaztak egy karcsú világító elemmel, amely mindkét oldalon a kerék ívekhez nyúlik.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 oldalsó fénycsík prémium luxus auto

A kocsi megjelenéséért felelős tervezési részleg vezetője, JP Gregory elmondása szerint ezzel a gépkocsival a jövő luxus mobilitását kívánják előirányozni. Ezt az elvet már az EXP 100 GT-nél is elkezdték megvalósítani.

Belbecs

A belső térben ezek a burkolatok fogadnak minket: természetes alapanyagból készült brit gyapjú, amelyek kézzel varrottak és 5000 éves megkövesedett fából készült díszítő panelek. A számlapok és az óra sötétkék színűek, amelyekkel a mexikói tó színvilágát kívánják érzékeltetni. A tulajdonosoknak lehetőségük van egyedi bőrönd kérésére is, amely pontosan illeszkedik az ülések mögé.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 belseje beltér prémium luxus auto
Prémium luxus auto tartós bérlet zárt nyílt végű lízing import németországból
Bentley Bacalar Mulliner 2020 műszerfal prémium luxus auto

Erőforrás

A Bentley Bacalar erőforrása egy 6,0 literes W12-es hajtómű 659 lóerővel – 42 lóerővel több mint a standard W12. A maximális nyomatékot 900Nm-re sikerült feltornászniuk.

Bentley Bacalar Mulliner 2020 hátulról prémium luxus auto

Bentley szerint nulláról 100 km/h-ra (60 mph) 3,5 másodperc alatt gyorsul, és a maximális sebessége „több mint 320 km/h (200 mph)”.

Ár

A Bentley Bacalar Mulliner alapára megközelítőleg 1.771.829 euró, ami a jelenlegi árfolyamon közel 2.000.000 dollár, amely gyorsan megduzzadhat, ha választunk hozzá néhányat a számos opciós kiegészítő közül.

Ilyen lesz az új Delorean! Az autó, amely anno a Vissza a jövőbe című film által vált kultikussá!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy mások is örömüket leljék benne!

Írj hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..