Ilyen lesz az új DeLorean

Ilyen az új DeLorean elölről.

Úgy tűnik, hogy nagyon nosztalgikus időben élünk, mert megújulni látszik a legendás DeLorean (Vissza a jövőbe kultikus autója). Évek óta pletykálnak az új DeLorean széria érkezéséről, és már nagyon sokan várják, hogy ez valóság is legyen.

Régi DeLorean hátulról.

Sajnos a projektet egy időre felfüggesztették, mert a rendeletek változásai nagyon megnehezítették az új DeLorean formatervezés egyes szempontjainak a végrehajtását. Szerencsére a törvények nemrégiben megváltoztak, lehetővé téve a kis volumenű autógyártók számára, hogy évente akár 325 autót értékesítsenek, amelyek legalább 25 évvel ezelőtt gyártott járművekhez hasonlítanak. A járműveknek azonban meg kell felelniük a környezetvédelmi irányelveknek.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

A meglazult rendeletek eredményeként, a DeLorean alelnöke, James Espey bejelentette, hogy a társaság egy új DeLorean verzión dolgozik, amelyet a modern kor számára frissítenek.

A karosszéria nagyon hasonló lesz az eredetihez, kivéve, hogy egy kissé karcsúbb formát kívánnak megjeleníteni. Korábbi és új alkatrészek ötvözeteként készül majd az új típus. Az eredetivel ellentétben az új DeLorean olyan funkciókkal rendelkezik majd, mint a sebességtartó automatika, a navigáció és a Bluetooth. Ezek persze a mai autókban már alapfelszereltségek számítanak, de tegyük hozzá, hogy ez egy több mint 30 éves autó frissítése és nem egy teljesen új típus.

Ilyen az új DeLorean oldalról.

Kevés más részlet ismert az új projekt sajátosságaival kapcsolatban. A társaság azt várja, hogy egy éven belül már láthatjuk az új Delorean -t az utakon.

A DeLorean márka gazdag történelemmel rendelkezik, amely magában foglalja a híres „Vissza a jövőbe” című filmben bemutatott autót, valamint a valós élet drámáját, amelyben a cég tulajdonosát és vezérigazgatóját több millió dolláros kokaincsempészetért fogták el.

Sokan várják már az újabb időutazást.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .