Feleségek luxuskivitelben – Köllő Babett

Felesegek-Luxuskivitelben-Viasat-3-Kollo-Babett-hever-a-kanapen

A sokak számára már ismert színésznő és táncos most valóságshowra adta a fejét. Babett kevesellte színházi szereplését, ezért is mondott igent a Feleségek luxuskivitelben felkérésére.

Úgy látja, hogy manapság azok kapnak szerepet a különböző darabokban, akik ismert tv-s személyiségek. Hiszen a legtöbb színház a jegyeladásokat helyezi előtérbe, így nem mindegy hogy egy ismertebb vagy ismeretlenebb személy játssza az adott szerepet.

Felesegek-Luxuskivitelben-Viasat-3-Kollo-Babett-szőke

kép: http://kep.cdn.index.hu

Személyében egy igazán pörgős és szókimondó nőt ismerhetünk meg. Imádja a divatot, a drága ruhákat és szolgáltatásokat, csak úgy, mint az összes többi luxusfeleség. És van is rá miből. A néhai autóversenyző férje, András ingatlanfejlesztéssel foglalkozik. Így nem csoda, ha Babett dúskál kedvenc márkái legújabb kollekcióiban.

bizsuland-hu-swarovski-kristalyos-premium-exkluziv-ekszerek-fulbevalo-nyaklanc-karkoto-gyuru-2

Felesegek-Luxuskivitelben-Viasat-3-Kollo-Babett-ejszakai-partyban

kép: https://wmn.hu

A család egy 400 négyzetméteres villában él. Azt gondolnánk, hogy ez bőven kielégíti még a legtelhetetlenebb igényeket is, aztán kiderül, hogy mégsem. Babett egyik interjújában arról panaszkodott, hogy óriási ruhatára kezdi kinőni a rendelkezésre álló teret. Egy új pár cipő és a kedvenc ékszercsaládjának tagjai már be sem férnének a szobájába. Férje sokszor lepi meg gyönyörű ékszerekkel és különböző luxusautókkal is. 

Felesegek-Luxuskivitelben-Viasat-3-Kollo-Babett-hever-a-kanapen

kép: http://kep.cdn.indexvas.hu

Rengeteg fellépése mellett alig marad ideje lányára, ilyenkor egy bejárónő segítségét kéri a gyereknevelésben. Ha nem a színházban és nem is otthon tartózkodik, előszeretettel villogtatja bájait a legexkluzívabb eseményeken. Imádja, ha feltűnést kelt és egyenesen rajong érte, ha különleges ruháival túlöltözi a többieket. Külseje mindig tökéletes és kifogástalan, ahogy az egy dívához méltó.

Arról, hogy férjével mennyit a jövedelmük, nem nyilatkozik. Férje munkásságáról sem árul el túl sokat. Annyi biztos, hogy egy ilyen luxusélet fenntartásához havi több millió forintos bevételre van szükség.

bizsuland-hu-swarovski-kristalyos-premium-exkluziv-ekszerek-fulbevalo-nyaklanc-karkoto-gyuru-2

Felesegek-Luxuskivitelben-Viasat-3-Kollo-Babett-csajokkal-furdoruciban

kép: http://static.origos.hu

A netet pásztázva rátalálhatunk egy Mismo Hungary Kft. elnevezésű cégbe, amely Köllő Babettet és Szabó Andrást nevezi meg ügyvezetőként. Ám a cégről túl sok információ nem áll rendelkezésre, tevékenységi köre alapján ruházati és lábbeli forgalmazásával foglalkozik. A tavalyi éves nettó árbevétel közel 4 millió forint, de valljuk be, ezzel nem lehet fenntartani a csillogó-villogó mindennapokat.

Felesegek-Luxuskivitelben-Viasat-3-szereplok

kép:http://ocdn.eu/images

Hétfőtől Babett bájait a Feleségek luxuskivitelben helyett egy teljesen más habitusú műsorban, a „Celeb vagyok ments ki innen” című RTL -en induló produkcióban csodálhatjuk meg. Kiderül, miként fogja viselni a díva, hogy luxusingatlan helyett a semmi közepén fog ébredni reggelente és nélkülöznie kell minden prémium színvonalú körülményt, amit megszokott.

Nézz meg ezek közül egyet, hogy Te is hangulatba kerülj!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .