A legjobban várt luxusautók 2018 -ban

Luxusautók 2018 Audi-A8-L

Imádatunk tárgyai a luxusautók. Lássuk miből válogathatunk 2018 -ban!

1. Roll-Royce Phantom VIII

Megszokott dizájnnal ám teljesen új belsővel érkezik a nyolcadik generációs Phantom. A legnagyobb újdonság, hogy 14 év után ez lesz az első  Roll-Royce ami a márka új, alumínium platformján érkezik. A belső tér rengeteg újdonsággal kecsegtet: digitális műszeregységet kapott és teljes belső elektronikát. De azért hogy hűek maradjanak a Phantom életstílushoz, az autó analóg belső órát kapott. A fejlesztők az utastér csendesítésére feküdtek rá a legjobban, céljuk az volt, hogy a leghalkabb robbanómotoros autó utasterét hozzák létre. A Phantom legújabb modellje hűen tükrözi a mérhetetlen eleganciát és a már jól megszokott nemes formavilágot.

Luxusautók 2018 Roll-Royce-Phantom-VIII

kép: https://imgd.aeplcdn.com

Luxusautók 2018 Roll-Royce-Phantom-VIII-belso

kép: https://indianautosblog.com

2. Lexus LS 500

A 2017-es Detroiti autó kiállításon mutatták be először a Lexus legújabb modelljét, amely kettős turbótöltetű V6-os motorral rendelkezik. A Lexus hű maradt saját formavilágához: ismét merész, kifinomult és lenyűgöző elemekből rakták össze. Az LS 500-at mindemellett bámulatos teljesítménnyel vértezték fel. Formavilágában a nyújtott tengelytáv tökéletesen harmonizál a négyajtós limuzinoknál megszokott mélyen ülő, kupészerű profillal. A tervezők ennél a modellnél különösen nagy hangsúlyt fektettek a belső dizájnra, így Detroitban az LS 500 vihette haza az EyesOne Design díjat. A Lexus újra megmutatta, hogy minden évben lehet még ellenállhatatlanabb és impozánsabb luxury autókat piacra dobni. Úgy vélhető, hogy ez a 354 Le-s szépség sokunk szívét megdobogtatja.

Luxusautók 2018 Lexus-LS-500
hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam
Luxusautók 2018 Lexus-LS-500-belso

kép: http://www.inautonews.com

3. Audi A8 L

Az Audi legújabb csúcsmodellje a luxusautók 2018 -as kategóriájában a legfejlettebb önvezető rendszerrel és az egyik legkorszerűbb aktív futóművel érkezik. A modell új stíluselemeket kapott: széles, hatszögletű hűtőrácsot, jellegzetesen összekötött hátsó lámpákat és a kerekek feletti kemény élek pedig tökéletesen egybefonódnak a karosszéria lágyabb felületeivel. Komoly szenzorrendszert is beépítettek, az ultrahangos és radaros érzékelők mellett kamera és lézer-letapogató is megtalálható a legújabb Audi A8 L-ben. Többféle motorválasztékban lesz elérhető: két háromliteres V8 340 lóval, négyliteres V8 ikerturbós 460 lóval és végül a hatliteres W12-es 585 lóerővel. Összességében az Audi A8 megint hozta a már jól megszokott eleganciát és stílust.

Luxusautók 2018 Audi-A8-L

kép: https://pbs.twimg.com

Luxusautók 2018 Audi-A8-L-belso

kép: https://1.bp.blogspot.com

A régmúltban ilyen volt a luxusautó!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .