5 film, amiben a milliomosok szórják a pénzt

milliomosokrol-penzrol-szolo-filmek

Összegyűjtöttünk nektek öt filmet, ami tökéletesen szemlélteti a gazdagok mindennapjait: a határtalan luxust, a mindennapi szórakozást és a pénztárcából kivillanó dollárezreket. Öt alapmű, amely megdöntötte a nézettségi listákat. DiCaprio neve szinte már egybeforrt a sikeres milliárdos üzletember szerepével. Ezek a filmek a határtalan gazdagság melegágyai.

1. Wall Street Farkasa (2013)

A tőzsdeügynökként tevékenykedő Jordan Belfort (akit Leonardo DiCaprio alakít) gyorsan megérzi a Wall Street csalogató, hívó szavát. Az addig becsületes ügynökként tevékenykedő Jordant hamar a hatalmába keríti a kapzsiság. Illegális üzletekkel, korrupcióval és nőkkel veszi körül magát. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lesz, több millió dollárt keresve ezzel havonta. Az FBI is felfigyel a cég felfelé szárnyaló pénzügyi mutatóira. Megkezdődik a macska-egér játszma.

A film tele van zseniális jelenetekkel. A főszerepben a pénz, nők, luxus és villogás. Aki szeretne bepillantást nyerni a Wall Street mindennapjaiba, annak tökéletes választás ez a film. Gazdag elit, luxus jachtok, repkedő milliók és mindez egy igaz történet köré építve. Alapmű.

Wall-Street-Farkasa-milliomosokrol-penzrol-szolo-film

kép:https://assets.entrepreneur.com

2. Az alapító (2016)

Az McDonalds sikertörténete. Hogyan lett egy kisvárosi hamburgerezőből az egész világot meghódító multicég. Ray Kroc értékesítőként dolgozott, míg egyik útja alkalmával elhaladt a McDonald fivérek alapította hamburgerező mellett. Ámulatba ejtette a gyors kiszolgálási rendszer és az étterem előtt sorakozó tömeg. Meglátva az üzleti lehetőséget partnerségi ajánlatot tett a fivéreknek, akik habozva ugyan, de végül elfogadták. Ray szép lassan átvette az irányítást, sikert-sikerre halmozva óriásvállalattá emelte a McDonaldsot.

Az-alapito-milliomosokrol-penzrol-szolo-film

kép: https://pbs.twimg.com

3. Fegyvernepper (2005)

Jurij Orlov (Nicolas Cage) a fegyvercsempészek nagyja. Az alvilági elit megtestesítője. A világ legveszélyesebb háborús övezeteit látja el munícióval nap mint nap. Üzlettársai nagystílű milliárdosok, akik raklapnyi dollármilliókkal köszönik meg munkáját. A nyomában loholó ügynökök és a konkurencia fenyegetései mellett építi ki gyümölcsöző vállalkozását.

Fegyvernepper-milliomosokrol-penzrol-szolo-film

kép:http://streamondemandathome.com

4. A nagy Gatsby (2013)

Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) a titokzatos milliomos, akinek szülei meghaltak. Jay az egész világot bejárta: élt Európában, foglalkozott gyémánttal, vadászott, festegetett majd a háborúban kitüntetések tucatjait zsebelte be. A nagyvilági elit, a luxus autók és fényűző estélyek világába csöppenünk. Feltárul a szupergazdagok mindennapi élete. Szórakoztató és egyben elgondolkodtató film a felső tízezer életstílusáról.

A-nagy-Gatsby-milliomosokrol-penzrol-szolo-film

kép: https://qzprod.files.wordpress.com

5. Úriemberek (2020)

Guy Ritchie új filmjében mondhatni, hogy minden a helyén van. Humoros és jó a sztori. A színészek kiválóak, továbbá a történet ritmusos és fordulatokban bővelkedik. Egy halom pénz forog kockán, így nem meglepő, hogy a rivális bandák között kirobban a harc. A meggazdagodás reményében, mindenféle kétes alakok, bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások és dílerek bukkannak fel. A filmben végig érezhetjük a könnyed, mondhatni lezser, de ugyanakkor biztos rendezői kontrollt.

Úriemberek milliomos filmek 2020 - The Gentlemen

Egy jó film közben jól eshet egy szivar is. Válassz ezek közül!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .