Megdönteni látszik Rocky világcsúcsa – Mayweather vs. McGregor

Mayweather vs. McGregor 2017. augusztus 27.-én vasárnap hajnalban vívják a 2000-es évek talán legnagyobb és legjobban várt bokszmérkőzését.

Az amerikai Floyd Mayweather csap össze az ír származású Conor McGregorral. A küzdelem több szempont miatt is kiemelkedőnek tekinthető.

Mayweather és McGregor dollármilliók a ringben

Mayweather és McGregor

kép: [httpvideo.skysports.com]

Mayweather amerikai nehézsúlyú bokszoló, aki 2015-ben veretlenül visszavonult, mondván, hogy valami teljesen újba akar kezdeni.

A fellángolás nem tartott sokáig, hiszen nem sokkal ezután bejelentették, hogy visszatér a ringbe egy utolsó küzdelemre. Mayweather 49-0-ás mérleggel zárta sportolói boksz karrierjét még 2015-ben. Ez azért is nagyon érdekes, mert a világon csak egyetlen egy olyan bokszoló volt, aki ilyen mérleget el tudott érni. És ez nem más, mint maga Rocky Marciano az 1955-ös években. Ezt a világcsúcsot szeretné Mayweather megdönteni vasárnap hajnalban.

A nehézsúlyú bokszoló az ír származású McGregorral lép ringbe, aki a kevert harcművészetek (MMA) nagymestere, az UFC pehelysúlyú bajnoka. A mérkőzést szabályos ökölvívó keretek között vívják meg. Szokatlan és bravúros bokszmérkőzésnek nézünk elébe, hiszen McGregor teljesen új szabályrendszerben lép a ringbe a már rutinos ökölvívó ellenfele ellen.

Megdönteni látszik Rocky világcsúcsa - Mayweather vs. McGregor szájharc.

A pénteki hivatalos mérlegelésen: Mayweather rezzenéstelen arccal tűrte McGregor szájharcát, ráadásul a végén ki is nevette

kép: [http://bm.img.com.ua]

Az eddigi információk alapján közel 100 millió dollárt fog bezsebelni az amerikai ezzel a mérkőzéssel, ír ellenfele pedig közel 75 millió dollárt. Bár vannak olyan találgatások ahol 400 és 127 millió dollárra tippelik ennek a két összegnek a nagyságát.

Sok - sok pénz a kesztyűk között

kép: [http://www.abzas.net]

Egy biztos, ez egy olyannyira abszurd és emlékezetes bokszmérkőzés lesz, ami milliók tekintetét szegezi majd a képernyőkre és ezzel egy időben dollármilliók fognak cikázni a levegőben. És persze ezt hol máshol rendezhetnék meg, mint Las Vegasban.

Ha személyesen szeretnél találkozni Floyddal, akkor itt az autóját is megveheted!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .