Így telik egy napod, ha Ferrari áll a garázsodban

Ferrari-2-vezetes

Ferrari -val végighaladva a városon pásztázó szemek fürkészik minden egyes mozzanatod. Elismerő és irigy tekintetek, vadító női pillantások kísérik utadat.

A motor hangjától feláll a hátadon a szőr, a szívverésed felgyorsul, ahogy beletaposol a gázba átjárja testedet a végtelen szabadság. A város elhalványul, már csak a külvilág apró neszei hallatszanak a Ferrari ékes duruzsolásától. Az alattad ülő lovacskáktól szinte könnybe lábad a szemed. A testedet átjárja valami egészen felülmúlhatatlan, páratlan érzés.

Ferrari-1-vezetes-eleterzes

kép: https://cdna.artstation.com

Egy nemes és elegáns paripa sportos bőrben, amit csak a legkiválóbb férfiak hajthatnak.

Ha feneked alatt egy ilyen autó ficánkol, akkor előszeretettel lehet megjelenni vele elegáns szórakozóhelyek VIP parkolójában, netán kaszinók előtt. Itthon még kevés helyen áll személyzet a rendelkezésre, hogy leparkolja a csodaautót, de ez sokszor előny is lehet. Persze egy-egy előkelő estély vagy luxus szálloda is szóba jöhet néha napján, főleg ha csinos hölgyek társaságára vágysz. Ilyen autó mellé patinás arany óra dukál. A villádból pedig nem léphetsz ki egy köteg 500 eurós nélkül.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam
Ferrari-3-eleterzes-vezetes

kép: https://ag-spots-2014.o.auroraobjects.eu

mmf-rendszamkeret-magar-milliomos-ferfiak-gazdagsag-jolet
Ferrari-4-eleterzes-vezetes

kép: http://wallpapers-fenix.eu

A Ferrari története egészen 1929-ig nyúlik vissza, amikor is Enzo Ferrari megalapította versenyautókat készítő gyárát.

A lassan 100 éves cég hatalmas presztízzsel rendelkezik a világpiacon. Versenyautóik mellett sportkocsikat is elkezdtek forgalmazni a 10. század közepén. A több évtized elteltével a Ferrari kifejezés szinte életérzéssé nőtte ki magát. Aki Ferrarival jár az egy teljesen más világban él.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Termékeik kizárólag csak a jómódú rétegnek érhetőek el. Magyarországon alig járkál néhány darab az utakon. Számos sportautójuk készül limitált darabszámban, mint például az alapítóról nevet kapó Enzo Ferrari. Mindössze 400 darabot gyártottak belőle a világon. A tulajdonosok kilétének 99%-át már a gyártás előtt is tudni lehetett. Az Enzo méltán tükrözi a szuper autók csodálatos formavilágát. Gyönyörű szép vad, ám még is kifinomult idomok, felfele nyíló ajtók és bikaerős motor.

Ferrari-2-vezetes

kép: https://c1.staticflickr.com

Aki egy ilyen paripa büszke tulajdonosa, az nem szűkölködik a milliókban. Többek között Nicolas Cage, Tommy Hilfiger és Michael Schumacher garázsában is virít egy pompás darab. Ha Ferrarid van, az egyet jelent a szabadsággal. Végtelen száguldás a 66-os úton, vagy éppen Olaszország pályáin. A Ferrari életérzést semmi más nem tudja felülmúlni. Csillogás, luxus és egyéniség.

Örök életre szóló szerelem. Ez a Ferrari életérzés.

A Ferrari mellé vegyél egyet ezek közül, hogy még jobban mutasson a garázsod!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

mmf-rendszamkeret-magar-milliomos-ferfiak-gazdagsag-jolet

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .