Sikeres nők – Radics Gigi

Radics Gigi _ Sikeres nők Magyar Milliomos Férfiak Klubja

Radics Gigi 2012-ben vált igazán ismerté, amikor megnyerte a Magyarország egyik legnívósabb tehetségkutató műsorát. Elképesztő siker volt ez akkor a 16 éves lánynak.

Egyik pillanatról a másikra a legnépszerűbb női előadó lett és a következő évek számos díjat, arany és platina lemezt hoztak Gigi életébe.

Első stúdióalbumát 2012-ben rögzítették Los Angelesben, ahol egyúttal videoklip is készült a Daydream című dalához. Ez a dal 10 hétig az összesített rádiós listák élén állt, ami egyedülálló siker a magyar rádiózás történetében. 2013-ban az MTV zsűrije jelölte a Dal Eurovíziós döntőjébe, bár végül hazánkat nem Ő képviselte a nemzetközi porondon. Ettől függetlenül szélsebesen halad a nemzetközi ismertség felé. A világsztárok bakijaival ellentétben Gigi mindig felkészülten hozza a tőle elvárható maximumot.

Ezt követően több magyar zenei díjra is jelölték (Bravo, Comet, Fonogram, Otto), melyeknél többször diadalmaskodott is. Számos nemzetközi koncertmeghívásnak tett eleget, mint például Montreux-i Jazz Fesztivál, vagy az olasz Auditorium di Milano hangversenytermi fellépés. További sikerei voltak a Bécsi állami operaházban, Genfben a világgazdasági fórumon, illetve a New-York-i Carnegie Hall-ban.
milliomos_magyar_ferfiak_klubja_mmf_klub_sikeres_nok_radics_gigi_1_small.jpgIdő közben megjelent második szóló albuma, ami dupla platina lemez lett és játszott az István, a király című rockoperában is. Számos USA-beli szereplésének köszönhetően egyre ismertebb az amerikai közönség előtt. Azon szerencsés kevesek közé tartozik, aki Stevie Wonder-nek énekelhetett, majd személyes gratulációját fogadhatta a világsztárnak. Egyelőre kerüli a vetkőzést, ami a felkapott sztárok körében jellemző, de ez csak még inkább kiemeli a többi előadó közül.

Tehetségéről dicsérően nyilatkozott több külföldi sztár, úgymint Eric Bené vagy Quincy Jones. Utóbbi szerint „a világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik”.

2016-tól az üzleti életben is hasonló eredményeket próbál elérni, aminek legelső lépése a „Golden Voice by Radics Gigi” néven kiadott saját parfümje.

További sok sikert Gigi!

Nézd meg Mariah Carey új évi (le)szereplését!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .