Jelenleg kapható legolcsóbb magánrepülő – egy igazi játékszer

Maganrepülő

Igaz kényelmi szempontból nem egy Airbus A380, de kitűnő élményt nyújt a Cirrius Vision Jet, főként azoknak, akik szeretik az irányítást a saját kezükben tartani.

Alapára mintegy 570.000.000 Ft, ami nagyjából fele a hasonló kategóriájú sugárhajtású gépekének. Az első repülést 2016 májusában ejtették meg ezzel a géppel, amit közel 10 évnyi tervezés előzött meg. Néhány hónappal később már az összes forgalmazáshoz szükséges engedéllyel rendelkezett, így most a vállalat a termelésre helyezi a hangsúlyt. Ben Kowalski, a cég marketing és kommunikációs alelnökének tájékoztatása szerint az elsődleges célpiac a magángépek megfizetésére képes tehetős szektor.

Íme, egy közeli pillantás a Cirrius Vision Jet-re:
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_2.jpg
Fő vetélytársai a HondaJet és az Embraer Phenom 100.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_thehonda_1.jpgSokak szerint a Cirrius Vision Jet egyértelműen egy denevérre hasonlít.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_denever_1.jpgA hagyományos kormánylapát helyett „V” farokkal rendelkezik.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_vfarok_1.jpgA Vision Jet 345 km/h sebességgel szárnyal 28.000 láb magasan.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_28000_1.jpgHasználattól függően 1500 és 1900 km közötti hatótávolságra képes.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_hatotav_1.jpgMinnesotában szerelik össze, melynek fő egysége a szénszálas törzs.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_torzs_1.jpgA kabin meglepően tágas, 4.1 m magas és 5.1 m széles.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_kabin_1.jpgMaximum 5 felnőtt és 2 gyermek fér el benne.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_belter_1.jpgMinden üléshez USB töltőport és szórakoztató központ tartozik.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_usb_1.jpgA szénszálas váznak köszönhetően hatalmas ablakokon keresztül élvezhetjük a tájat.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_ablakok_1.jpgA pilótafülke az egyik legkorszerűbb manapság. Számos nagyméretű érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, melyen automatizmusok sokasága fut, ezzel is egyszerűsítve a személyzet munkáját.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_ablakok_2.jpgAkár egyetlen pilótával is üzemeltethető.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_28000_1_1.jpgEjtőernyős asszisztencia is rendelkezésre áll az igazán komoly vészhelyzetekre.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_ejtoernyo_1.jpgA Cirrus számításai szerint ez a gép lesz az egyik legkelendőbb. Jelenleg több mint 600 megrendeléssel büszkélkedhetnek. Az évi 100-125 darabos kapacitást tekintve egy időre le vannak foglalva.
legolcsobb_maganrepulo_magyar_milliomos_ferfiak_klubja_mmfklub_megrendeles_1.jpg
Forrás: www.businessinsider.com
Képek: Cirrus Aircrat, HondaJet

Egy ilyen magángéphez egy sikeres nő is illik. Akár Ő!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

 

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .