Az Amazon részvénybefektetés töretlen sikere

Amazon részvénybefektetés 2020

Az egyik legfontosabb lecke a befektetésről: a nyertesek folyton nyernek.

Az Amazon negyedik negyedéves eredménye igazán csodálatos. A bevétel 21% -kal ugrott az előző év azonos időszakához képest. Megdöbbentő 87,4 milliárd dolláros eredményt produkáltak. Ez még a vezetőség várakozásait is meghaladja, ami 80 milliárd dollár volt.

Az Amazon nyeresége szintén meghaladja a várakozásokat. A működési bevétel 3,9 milliárd dollár volt, a 2018 negyedik negyedévi 3,8 milliárd dollárral szemben. Az egy részvényre jutó nyereség 6,47 dollárra nőtt. Ez még a Wall Street-i elemzők várakozásait is felülmúlta, akik ezt az értéket 4,04 dollárra jósolták.

ingyenes tananyag a pénzügyekről

Míg a legtöbb befektető érthetően ezekre a lenyűgöző bevételi adatokra összpontosít, addig az Amazon cash flow-mutatói még figyelemre méltóbbak. A működési cash flow 25% -kal 38,5 milliárd dollárra nőtt, míg a szabad cash flow 33% -kal nőtt, 25,8 milliárd dollárra. Az Amazon részvénybefektetés, őszintén szólva, pénztermelő gépezet.

Amazon Prime

Ezt a hihetetlen növekedést az Amazon Prime népszerűsége is elősegítette. Évente 119 dollárért vagy havonta 12,99 dollárért a Prime előfizetők ingyenes kiszállítást, videók és zenék élő közvetítését és számos egyéb előnyt élvezhetnek. A Prime előfizetések növekvő száma is egyértelműen azt jelzi, hogy az emberek milliói szerint ez egy nagyon jó szolgáltatás.

A Prime az Amazon üzleti tevékenységének különösen fontos pillére, mivel elősegíti az új ügyfelek ökoszisztémába történő bevezetését és megtartását. Az Amazon folyamatosan új funkciókat kínál a Prime számára. Cél, hogy minél nagyobb értéket teremtsen az előfizetőknek, és egyértelmű legyen a döntés, amely a tagság meghosszabbítása mellett szól. Ráadásul, ha valaki a Prime tagságot kifizette, akkor pszichológiai ösztönzést kap arra, hogy a legtöbbet kihozza belőle. Ez annak az oka, hogy egy Prime előfizető kb. 2,5-szer többet költ Amazonra, mint más felhasználók. Ezáltal a Prime továbbra is fontos fókuszpontja és kulcsfontosságú növekedési hajtóereje lesz az Amazonnak az elkövetkező években.

Az Amazon egyik legjövedelmezőbb vállalkozása az AWS (Amazon Web Services), amely valószínűleg így is marad, annak ellenére, hogy riválisai megpróbálják lerombolni a piaci részesedést. Ez még akkor is igaz, amikor az Amazon folyamatosan csökkenti felhőalapú szolgáltatásainak költségeit.

Összegzés:

Az Amazon részvénybefektetés eredményei bizonyítják, hogy ezek a nagyvállalatok hihetetlen növekedést hozhatnak évekig, sőt évtizedekig is. Ez igaz, annak ellenére, amit a szkeptikusok és a kételkedők hinnének.

Noha gyakran azt mondják neked, hogy a befektetés múltbeli teljesítménye nem garantálja a jövőbeli eredményeket, ami bizonyos mértékig igaz, észlelhető, hogy a legjobb befektetők némileg eltérő véleményen vannak.

ingyenes tananyag a pénzügyekről

„A nyertesek továbbra is nyernek.”

A legjobb befektetők szeretnek olyan vállalkozásokba és vezetői csapatokba fektetni, amelyek bizonyítottan sikeresek. Ennek oka az, hogy a múltbeli siker az egyik legjobb mutató a jövőbeli siker reményében. Ez természetesen nem garantál semmit, de mégis sokat jelent. A múltbeli és jelenlegi győzelmekből nyert bizalom és lendület előkészíti az utat a további kockázatvállaláshoz. Nem az arrogancián alapuló vak kockázatokat, hanem a körültekintő, kiszámított kockázatokat favorizálják, amelyek optimista lehetőségekre támaszkodnak a fényesebb jövőre nézve.

A nyerés egy idő után állandósul – és segít a legjobb vállalkozásoknak folyamatosan új magasságokba emelkedni.

Egyik társaság sem csupán az Amazonnál példázza ezt, és ezért hiszem, hogy befektetői valószínűleg sok éven keresztül továbbra is élvezik a szép nyereségeket.

Titkos milliomos befektetői klub. Rendezvények csak VIP meghívottaknak.

Ha még csak most ismerkedsz a részvénybefektetéssel, akkor kattints az alábbi linkre! Megéri!

Kezdő befektetőként ezekkel a részvényekkel a nagyokkal együtt száguldhatsz!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy másoknak is hasznára válljon!

ingyenes tananyag a pénzügyekről

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .