Budapesti étterem ajánló úriemberek számára

Babel-Budapest-etterem-ajanlo-gazdag-exkluzív-presztízs-különleges

Minden igazi férfinak van a tarsolyában pár exkluzív étterem, ahova bármikor elviheti szíve választottját vagy éppen az üzlettársakat. Szerencsére Budapest tele van olyan kifinomult helyekkel, amik tökéletes választásul szolgálnak egy prémium minőségű vacsora alkalmával a sikerek megünneplésére. Egy előkelő és stílusos helyen mindig jobban esik az ital is.

Budapesti étterem ajánló bejegyzésünk három helyszínjavaslatot is tesz ennek megvalósítására.

1. Salon Restaurant

Belváros szívében, az Erzsébet körúton helyet foglaló esztétikus étterem, mely 2010-ben nyitotta ki kapuit a Boscolo Budapest szállodában. Az étterem miliője az elegancia és a modern enteriőr párosával egészül ki. A Salon étterem sajátossága, hogy hatalmas hangsúlyt fektetnek az ételek tökéletes és művészi kidolgozására, olyan íz, szín és formavilágot alkottak meg, ami egészen páratlan az országban. 2016-ban Budapest legjobb éttermének választották a Salon restaurantot. Az az úriember, aki egy ilyen helyen mutatkozik, elismerést és tekintélyt vált ki környezetéből. Mindemellett a hölgyek szeretik a sikeres és ízléses urakat.

Salon Restaurant budapesti etterem ajanlo gazdag exkluzív presztízs különleges premium luxuskép: www.salonrestaurant.hu

2. Costes

Az étterem 2008-ban nyitotta meg kapuit a Ráday utcában. Magyarország első Michelin-csillagos étterme, amit azóta is minden évben kiérdemelnek. 2017-ben az év étterme lett. Sikerüknek a titka, hogy mindig mindenben a csúcsminőségre törekednek, nem érik be a legjobbnál kevesebbel. A Costes méltán híres modern enteriőr dizájnjáról és kifinomult, letisztult kialakításáról. Egy kellemes vacsora elfogyasztásához a legjobb választás. Elegáns urak és csinos hölgyek találkozójának központi helyszíne.

Costes budapesti etterem ajanlo gazdag exkluzív presztízs különleges premium luxuskép: www.costes.hu

3. Babel Budapest

A Piarista közben helyet foglaló impozáns és elegáns étterem, amelyet a magyar konyha és Erdély világa inspirálta. A Babelben nagy hangsúlyt fektetnek a helyi alapanyagokra, 75%-át Magyarországról és a szomszédos területekről szerzik be. Ételeik nagy része erdélyi gyökerekből táplálkozik, melyet a konyhafőnök utánozhatatlan kreativitása tesz még vonzóbbá. Borlapjuk is igen egyedülálló, hiszen Blazsovszky Péter sommelier több mint 200 tételből álló szortimentet állított össze, ami kizárólag a Kárpát-medence boraiból tevődik össze. Nem ritka, hogy csak a Bábel étteremben lelhetőek fel az egyes borkülönlegességek. Egy lehengerlő és kiváló étterem, ami egy igazi arisztokrata úr kedvence lehet.

Babel Budapesti étterem ajánló gazdag exkluzív presztízs különlegeskép: babel-budapest.hu

Nézd meg, hogy mit érdemes inni, ha meglátogatod valamelyik éttermet!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .