Egy elegáns ing mellé az NV-Holders lett az új dress code

nv-holders-s-holder-ingtarto (9)

2014-ben egy szlovén üzletember, Nik Vene megelégelte, hogy egész nap azzal kell foglalkoznia hogy ingét visszatűrje a nadrágjába.

Ez mindamellett, hogy kényelmetlen, még bosszantó is volt számára. Így hát elkezdte kutatni azokat a termékeket, amelyek megoldhatják a problémáját. Rengeteg ingtartó terméket kipróbált, ami azt reklámozta, hogy tökéletesen betűrt inge lesz egész nap. De sajnos csalódnia kellett. A termékek nem működtek megfelelően és a várt hatás elmaradt. (a képek alatt folytatódik a cikk)
nv-holders-s-holder-ingtarto (1)
nv-holders-s-holder-ingtarto (2)
nv-holders-s-holder-ingtarto (3)
Így hát Nik úgy döntött, hogy kifejleszt egy saját ingtartó terméket, ami az összes eddigi problémára megoldást nyújt. Egy Kickstarter kampány segítségével 58.000 eurót gyűjtött össze. Elkezdődtek az első prototípusok legyártásai majd a termék továbbfejlesztése.

Elkészült az eső T-Holder, majd 2016-ban megszületett az utódja, az S-Holder.

holders-s-holder-ingtarto (4)
A termék óriási sikert aratott. Az online tér rögtön felkapta a fejét a terméket látva. Üzletember ezreinek csalt elismerő mosolyt az arcára. Végre egy ingtartó, amely egész nap biztosítja a kényelmet és az eleganciát. Nem kell többé a kigyűrődött ing igazgatásával foglalkozni. Minden mozzanatnál a helyén tartja az inget, amely ennek köszönhetően tökéletesen ráfeszül a testre.

nv-holders-s-holder-ingtarto (5)
Finom és nemes alapanyagokból, kézzel készül, így a bőrünk a legjobb gondoskodást fogja kapni.

Ez nem csak a kényelmet garantálja, de a sikeres mindennapokat is. Hiszen a siker egyik legnagyobb kulcseleme a stílusos és magabiztos fellépés.

nv-holders-s-holder-ingtarto (6)
nv-holders-s-holder-ingtarto (7)
nv-holders-s-holder-ingtarto (8)
A termék olyannyira népszerű lett, hogy a legnagyobb üzleti szaklapok foglalkoztak megjelenésével. A Business Insider, a Daily Mail és a The Huffington Post írt elismerő véleményeket miután letesztelték a terméket.

A férfias elegancia legújabb kiegészítője a 2017-es Oscar-gála elő-partijára is meghívást kapott, ahol sikeresen szerepelt. A leghíresebb filmsztárok, előadók és produkciós szakemberek tudhatják maguknak 1-1 darabját. Nem hiába, hiszen a kiváló minőség és a prémium technológia a sikeres emberek dicsősége. A Los Angelesi gála után az eladások az egekbe szöktek, mindenki S-Holdert szeretett volna.

nv-holders-s-holder-ingtarto (9)
Az NV-Holders ingtartói az üzleti szféra első számú szereplői lettek. A fontos és stílusos férfiak alapkelléke lett, csak úgy, mint egy Hugo Boss ing, egy Armani parfüm, vagy éppen a Bugatti legújabb cipője. Egy stílusos és nemes anyagból készült S-Holder tökéletes választás a Patek Philippe és Franck Muller óráid mellé!

Az ing mellé egy MMF bögre is dukál, hogy jól induljon minden reggel!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .