Luxusautók 20 millió forint alatt

Befektetési szempontból nem túl ideális választás az új autó vásárlás, kivéve persze, ha a jól menő cégünkben el tudjuk költségként könyvelni. Ilyenkor merül fel a használt prémium autó vásárlása. A luxust mindannyian szeretjük, és persze az sem mindegy mivel villanunk meg egy-egy üzleti találkozó alkalmával. Körülnéztük mit is lehet kapni 20 millió forint alatt. Lamboról azért ne nagyon álmodjunk ennyiért, de akad néhány masina, amivel kellő feltűnést kelthetünk. A használt autók piaca igen jó ajánlatokkal kecsegtet bennünket. Egy 5-10 éves modellt már egészen kedvező áron kaphatunk meg. Nézzünk is meg néhányat a kínálatból.

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Ferrari

Meglepő módon Ferrarikból nem hemzseg a magyar használt autópiac, mi azért még is rábukkantunk egy 2000-es évjáratú Ferrari 360 Modena F1-re, melyhez 17 millió forintért juthatunk hozzá. 400 lóerőt, 3600 köbcentit és vadító piros megjelenést kapunk ezért a pénzért. Valószínűleg nem fog még egy ilyen szembe jönni, amikor a városban kocsikázunk vele.

Ferrari 360 Modena F1 luxus autok 20 millio alatt magyar milliomos ferfiak klubja

kép: http://www.gvelondon.com

Ferrari 360 Modena F1-2 luxus autok 20 millio alatt magyar milliomos ferfiak klubja

kép: http://cdn.barrett-jackson.com

Aston Martin

A James Bond filmek gyönyörű járgánya. Valószínű, hogy minden férfi szeretne egy ilyen sportautót a garázsában tudni. Egy 7 éves Aston Martin Vantage és egy 12 éves Aston Martin DB9 büszke gazdái lehetünk 16-16 millió forintból. Cserébe kapunk egy-egy közel 500 lóerős fenevadat. Ugye hogy ez már nem is annyira vészes? Egy új AM ára 50 millió forint körül mozog.

aston-martin-v8-vantage luxus autok 20 millio alatt magyar milliomos ferfiak klubja

kép: www.autoinfluence.com

aston-martin-db-9-luxus-autok-20-millio-alatt-magyar-milliomos-ferfiak-klubja

kép: i.pinimg.com

Bentley

Gyönyörűszép, nemes autó. A kifinomult úriemberek legjobb társa. Elegáns formatervezés, és erős teljesítmény jellemzi. Robosztus, domináns és finom megjelenésű. Egyszóval tökéletes. Az egyik legkedveltebb modell után néztünk, ami nem más, mint a Bentley Continental. Már 13 millió forintért találhatunk szép, megkímélt példányokat. Ajándék ennyiért. Az évjárat pedig 2005.

bentley-continental-gt-luxus-autok-20-millio-alatt-magyar-milliomos-ferfiak-klubja

kép: www.bentleygoldcoast.com

bentley-continental-gt-2005-luxus-autok-20-millio-alatt-magyar-milliomos-ferfiak-klubja

kép: www.primoclassicsllc.com

hozam és tőke védett garantált befektetés - kiemelt hozam

Dodge

Az egyik legextravagánsabb sportautók közé tartozik. Egy Challangert mindenki szívesen látna az autóparkjában. Ezt a 2015-ös modellt már 12 millió forintért bezsebelhetjük. Hihetetlen hogy milyen jó áron van! Vadító duruzsolását jó néhány henger és a hozzájuk illő kipufogó rendszer adja. Garantáltan megfordulnak utána az utcán.

dodge-challenger-2015-luxus-autok-20-millio-alatt-magyar-milliomos-ferfiak-klubja

kép: www.primoclassicsllc.com

dodge-challenger-2015-luxus-autok-20-millio-alatt-magyar-milliomos-ferfiak-klubja-2

kép: www.primoclassicsllc.com

Jaguar

Ha Jaguárról van szó, akkor el kell döntenünk, melyik irányvonal mellett rakjuk le a voksunk. Választhatunk kifinomult elegánsabb megjelenést vagy akár vadító, sportos formatervezést. Igazából nem lőhetünk mellé. Ha az első mellett raktuk le a voksunk, akkor egy gyönyörű szép 2012-es Jaguar XJ büszke tulajdonosai lehetünk 10 millió forintért cserébe. Ha viszont egy kicsit sportosabb kivitelben gondolkodunk, akkor a Jaguar XK Cupe a nekünk való, amit szintén 10 millió forintért zsebelhetünk be, 2011-es kivitelben.

Jaguar-XJ-Saloon-2011 luxus autok 20 millio alatt magyar milliomos ferfiak klubja
jaguar-xkr-5-0-v8-speed luxus autok 20 millio alatt magyar milliomos ferfiak klubja

kép: www.supercars.net

Itt vannak 2018 luxusautó slágerrei!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy mások is örömüket leljék benne!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .