Íme a legújabb 30 méteres szuperjacht!

A 105-ös sikerét követően bemutatásra kerültek az MCY 96 szuperjacht tervei.  Az új konstrukció a folyamatos fejlődést kívánja megtestesíteni, mondta Carla Demaria, a Monte Carlo Yachts elnöke.

Azt követően, hogy az MCY 105 nemzetközi sikereket és globális elfogadottságot ért el, egyértelmű volt, hogy folytatni kívánják a szériát és továbbfejlesztették azt. Ennek eredményeképpen jött létre az MCY 96, amely új mércét állít és irányt mutat a szuperjacht szegmensben.
szuperjacht-uj_szuper_jacht_monte_carlo_mcy_96_2.jpgA feltűnő design az MCY 96-on Nuvolari Lenard kooperáció szülötte. Ez már a hetedik a sorban, ami Nuvolari Carlo és Lenard Dan munkájának köszönhetünk.  Kívülről az új modell hihetetlen vizuális élményt nyújt, miközben hatalmas belső tágas terekkel rendelkezik. A leendő tulajdonosok számára az egész hajó a részletekig végbemenően teljesen testre szabható, így mindenki a saját személyiségéhez igazíthatja.
szuperjacht-gazdagok-eletet-uj_szuper_jacht_monte_carlo_mcy_96_3.jpg A tervezők nagyon büszkék magukra, hogy a folyamatos fejlesztések mellet hűek maradtak önmagukhoz.
szuperjacht-gazdagok-klubja-uj_szuper_jacht_monte_carlo_mcy_96_4.jpgAz MCY 96-al a Cannes-i, Monaco-i és Genova-i kiállításokon ismerkedhetünk meg közelebbről.

forrás: superyachtworld.com

Nézd meg milyen a Lexus 885 lóerős motorcsónakja!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .