Milliomosok élete – Így telik egy napod, ha 100 millió Ft van a számládon

luxusautó - lamborghini - 100 millio forint kp zsebben gazdagok milliomosok élete - exkluzív prémium gazdag luxus presztizs

Rengeteg probléma kipipálva, amikor ennyi pénz áll rendelkezésedre.  Leginkább azt csinálod, amihez éppen kedved van, de lássunk hogy is megy ez a gyakorlatban!

milliomosok életekép: http://karpathir.com

Ha ennyi pénz van a zsebedben, akkor nagy valószínűséggel elég stílusosan kezded a reggeleidet. Lemész a konyhába, szólsz a bejárónőnek hogy dobja össze a kedvenc omletted. Amíg készül, átfutod a legfrissebb híreket, ránézel a tőzsdére, hogy milyen mozgások voltak az éjszaka és megnézed a levelezésed is.

kép: http://www.windsoringatlan.hu

A reggeliddel kisétálsz az erkélyre, ahol kilátás nyílik az egész kertedre. Elsőosztályú fű, makulátlanul gondozott virágok és bokrok a fűnyírás isteni friss illata lebeg körülötted. Leszólsz a kertésznek, hogy a fűnyíróval sikeresen bemocskolta a legújabb szerzeményed, egy iszonyat dögös Lamborghini Centenariot és szélsebességgel tisztítson le róla minden egyes fűszálat, mert negyed óra múlva indulsz egy árverés megnyitójára.

kép: https://i.pinimg.com

A reggelit megetted, hátra sétálsz a dolgozó szobádba ahol a széfből előveszel 20 milliót, hiszen a múlt hónapban kinéztél magadnak egy lélegzetelállító festményt, amit a mai árverésen kaparinthatsz meg. Közben csörög a telefonod, az asszisztens az. Miközben a Lambód felé igyekszel, gyorsan átbeszélitek a mai napi teendőket. A legújabb céged ügyvezetője nem éppen a legoptimálisabb döntést hozta meg az elmúlt hónapokban, így az ezzel kapcsolatos korrekciókat az asszisztensednek továbbítod.

Beindítod a bestiát, a V12 csak úgy dübörög, finom gyorsasággal kisuhansz a birtokról, a nap sugara csak úgy játszadozik a gyönyörűen ívelt formákon. A telefonod ismét megszólal, a kiszemelt befektetési célpontod árai a föld alatt vannak, gyorsan bevásárolsz belőlük 2,5 millió forint értékben,  hiszen ez csak „játékpénz”. A múltkori ilyen húzásod +876%-ot hozott 2 hónap alatt. Miért ne.

kép: http://bitcoin-daily.in




kép: https://d2jv9003bew7ag.cloudfront.net

Az aukción sikeresen tiéd lett az áhított festmény. Megint. Majd kényelmesen megebédelsz kedvenc éttermedben és az irodád felé veszed az irányt. A felsővezetők már várnak. Átbeszélitek az e heti teendőket. Négy céged van, a pénzügyi mutatók hibátlanok, a befektetők elégedettek. Csak úgy szárnyalnak vállalkozásaid.

Délután bemész a kedvenc boltjaidba, megérkezett a legújabb óra és ruha kollekció. Bevásárolsz. Utána a város legjobb bárja felé veszed az irányt, 160 méter magasan van, az egész várost belátod. Sok időt töltesz itt, hiszen nyugis így kellőképpen el tudsz merülni a gondolataidban. A legjobb üzleti ötleteid mindig itt fogalmazódnak meg. Megtervezed a vállalkozásaid rövidtávú céljait, stratégiát alkotsz.

kép: http://www.donatwald.com

Este randevúd van egy gyönyörű szép, finom hölggyel, úgyhogy ideje otthon egy kicsit készülődni. Már előző nap megrendeltél egy csokor vörös rózsát, ami már meg is érkezett, az asztalodon pihen. Felkapod és a garázs felé veszed az irányt. A garázsba érve megtorpansz. Egy különleges alkalomhoz nem csak a megfelelő öltözéket, de a megfelelő autót is kell kiválasztanod. Így jobbra veszed az irányt, egy 1957-es Giulietta. Finom, elegáns és tüzes. Mint amilyen a mai estéd lesz…

kép: http://cdn.blog.hu

Így élnek a luxusfeleségek.

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy mások is örömüket leljék benne!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .