Ezek a legdrágább pezsgők a világ élvonalából

Armand de Brignac legdrágább pezsgők gazdag milliomos exkluzív prémium luxus különleges

Válasszunk a legdrágább pezsgők közül, amikor csak tehetjük! Akár egy sikeres üzletről vagy éppen egy nemes alkalomról legyen szó, az biztos, hogy egy drága pezsgővel a legédesebb az ünneplés. A világ legkülönbözőbb tájairól érkeznek a legnagyobb presztízzsel bíró pezsgők.

A legelső pezsgő megalkotása egy francia szerzetes nevéhez kötődik. Dom Perignon kiváló borszakértő volt, vakságának köszönhetően egyedülálló szaglással és ízléssel rendelkezett. Az apátság ahol tevékenykedett az egyik leghíresebb szőlőtermelő vidéken, Champagne-ban volt. Nem is csoda, hogy ezen a vidéken alkották meg ezt a nemes italt. A legelső pezsgőt egy különleges bor újrafermentálásával kapta, melyet jó ideig erjedni hagyott.

Dom Perignon mesterművén felbuzdulva számos borász látott neki a legkiválóbb pezsgők kikísérletezéséhez, és az eredmény nem maradt el. A legdrágább pezsgők közül, most ötöt mutatunk be. Nézzük a világ legnemesebb fajtáit!

5.  Bollinger

Szintén a Champagne borvidék kiválósága. A szőlőszemek többsége a több mint 160 hektáros Bollinger birtokról érkezik. Ez adja a pezsgő sajátosságát. Az erjesztési folyamat különlegessége, hogy a mai napig tölgyfahordóban érlelik. Ez a sajátos folyamat egy igazán fenséges pezsgőt eredményez. Palackonként 20-100.000 forintos árral kalkuláljunk.

Bollinger legdrágább pezsgők gazdag milliomos exkluzív prémium luxus különlegeskép: luxexpose.com

4. Veuve Clicquot

A Veuve Clicquote pezsgői csakis a legkiválóbb évjáratban kerülnek piacra. Az isteni pinot noir és chardonnay háziasításának remekműve. Elegáns és krémes textúrájában fellelhetőek a legkülönlegesebb gyümölcsök is. 10-230.000 forintos áron juthatunk hozzá.

Veuve Clicquot legdrágább pezsgők gazdag milliomos exkluzív prémium luxus különlegeskép: thefinestbubble.com

3. Dom Perignon

A pezsgő atyjáról, a vak francia szerzetesről kapta a nevét, aki megalkotta a világ első pezsgőjét. Az egyik legközkedveltebb és legrégebbi pezsgőfajta. A tökéletességig érlelt Perignon egyszerre erős és kecses. Kiváló választás az igazán fontos alkalmakra. Egy palack ára 50-70.000 forintra tehető.

Dom Perignon legdrágább pezsgők gazdag milliomos exkluzív prémium luxus különlegeskép: www.prestigedigital.net

2. Krug

A Champagne borvidék szülötte. Kiválóságát az aprólékos elkészítési folyamatnak köszönheti. A mai napig kis kiszerelésű 205 literes hordókban erjesztik. Belekortyolva a pezsgő fenséges zamata repít magával. Egy üveg ára 60-150.000 forintig terjed.

Krug legdrágább pezsgők gazdag milliomos exkluzív prémium luxus különlegeskép: r.lvmh-static.com

 1. Armand de Brignac

Ha a különleges presztízs italok a kedvenceid, akkor ez egy alapmű lesz a számodra. Az Armand de Brignac valami eszméletlen különleges íz élményt ad. Minden kortya maga a mennyország. Pezsgőik nagy része aranyozott üvegben díszeleg, ezzel is kiemelve a márka finomságát. Azt mondják, hogy ez a pezsgő a legmagasabb igények kielégítésére született. Egy üveg ára 90.000 Ft környékén mozog. Természetesen ez típusonként eltérő lehet.

Armand de Brignac legdrágább pezsgők gazdag milliomos exkluzív prémium luxus különlegeskép: upload.wikimedia.org

Ezeken a helyeken garantált, hogy kellemesen érzed magad a legdrágább pezsgők társaságában!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .