Mit iszik egy igazi tehetős úriember?

whisky-gazdag-tehetos-magyar-ferfiak-klubja

Számos íratlan szabály létezik arra vonatkozóan, hogy egy igazi tehetős gentlemannek mit szabad és mit nem szabad innia. Az első legfontosabb, hogy az ital nem lehet édes. Egy igazi férfi sosem iszik édes italt. Ugyanígy a gyümölcsös ízű színes koktélokat is mellőzzük. Szívószál? Nem! Ha koktélt választunk kizárólag barna vagy átlátszó színűeket igyunk. A legférfiasabb italoknak nem feltétlenül kell magas alkoholtartalommal rendelkezniük. Egy italt mindig keserűsége és íze tesz igazán férfiassá. Az ital neve is árulkodó lehet, mindig kemény nevű és hangzású italt válasszunk.

A tehetős férfiak 5 kedvenc itala:

1. Gin & Tonic

Egy koktél ginből, grapefuitból és narancsléből. A legjobb választás, amely segíti megőrizni a férfi hidegvérét egy csinos nő társaságában. Ez az ital elég kemény ahhoz, hogy elnyerje az egyik legférfiasabb ital titulusát. Fogyasztója kimértséget és határozottságot sugall.

Gintonic-gazdag-magyar-ferfiak-klubjakép: i2.wp.com

2. Martini

A gin, a vermut és az olívabogyó szívmelengető hármasa. Egy nemes ital, melyet finoman kortyolgatva kell elfogyasztani. Lehet rázva és keverve is kérni. Bármelyiket is válasszuk, határozottan emeljük ki azt a pincérnek. Ez férfiasságra utal. A sármos urak kedvence, nem hiába James Bond nagy kedvence.

martini-gazdag-magyar-ferfiak-klubjakép: 3gqc5i3a88yk2cv8gqmqocrh.wpengine.netdna-cdn.com

3. Whisky

A whisky az előkelő tehetős réteg itala. Eredete egészen az ókorig nyúlik vissza, de az biztos, hogy az amerikaiak és az írek az élenjárók, ha whiskykészítésről van szó. Egy úriember mindig szobahőmérsékleten fogyasztja, tisztán, sosem jéggel. A tökéletesen, kifinomult technikával lepárlott whiskyhez sem hozzáadni, sem elvenni nem szabad. Jéggel fogyasztva felhígul, így elveszti kitűnő zamatát.

whisky-gazdag-tehetos-magyar-ferfiak-klubjakép: cdn.liquor.com

4. Margarita

Egy kellemesen fanyar koktél, amely tequila alapokon nyugszik. Ehhez jön hozzá egy kis narancslikőr és citromlé, hogy kiváló ízkombinációt alkosson. A pohár szélét sószórás díszíti, mindig jéggel fogyasszuk.

margarita-gazdag-magyar-ferfiak-klubjakép: cdn.liquor.com

5. Bloody Mary

Egy igazán extrém és erős koktél. A vodkát paradicsomlé, citrom és Worcestershire-szósz kíséri. Rendkívül férfias ital. Elkészítéstől függően bors, zellersó és Tabasco-szósz is kerülhet bele, ami még pikánsabbá teszi. Olyan kifinomult ital, melyet alkalomtól függetlenül, bármikor fogyaszthatunk.

bloodymary-gazdag-tehetos-magyar-ferfiak-klubjakép: search.chow.com

Egy kellemes koktél mellé válassz innen egy stílusos szivart is!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

 

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .