10 dolog, amit a nők imádnak egy vállalkozó férfin

MMF Klub stílus

1. Jól illeszkedő zakó

Egy tökéletes zakó a legjobb belépő a nívós üzleti eseményekre. A nők különösen vonzódnak a jól illeszkedő ruhákhoz, mert energikus és sikeres megjelenést, valamint férfias kisugárzást kölcsönöznek viselőjüknek.
MMF Klub styluskép: [aliexpress.com]

2. Egy gyönyörű óra

Sokan a telefonjukat használják, amikor megnézik az időt. Ennek van egy sokkal nemesebb módja, ha mindezt egy előkelő órával teszik. A nők szeretik, ha minden apró részletre kellő figyelmet fordítunk.
MMF Klub style Rolexkép: [http://watchanish.tumblr.com/post/84416922925/rolex-daytona-offered-at-a-recent-christies]3. Illat

Egy ellenállhatatlan illat gyakran az első számú tényező, amikor a hölgyek partnert választanak. Sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak ennek, mint a vizuális megjelenésnek.
MMF Klub parfumkép: [http://anaman.net/sites/default/files/image/perfume-cover.jpg]

4. Pasztell rózsaszín

Mára már a rózsaszín ruházat viselete túlmutat a férfiasság társadalmilag kialakított nézetein. A nők ehhez a színhez pozitív érzelmeket társítanak. Boldogságot és harmonikusságot sugároz.
MMF Klub stílus rózsaszínkép: [https://i2.kknews.cc/large/1c5f0003cc677088d53e]5. Szűkszárú boxer

Kényelmes és tökéletes tartást biztosít. Akárhol viselhető, legyen szó konditeremről vagy egy megbeszélésről.  A hölgyek imádják, hiszen kiemeli az idomokat.
MMF Klub boxer alsókép: [https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41MEXDwSGDL.jpg]

6. Jól illeszkedő farmer

Már évszázadok óta az egyik legférfiasabb viselet a farmernadrág. Kortól és testtípustól függetlenül minden férfinak szüksége van legalább egyre. Nézzük meg az amerikai kultúra legikonikusabb cowboy karaktereit: férfias megjelenés és magabiztosság. Rengeteg márka, típus és szabás közül lehet válogatni. A hölgyek a „slim” fazont részesítik előnyben.MMF Klub stíluskép: [http://ermoint.com/wp-content/uploads/2016/02/seductor.jpg]

7. Stílusos lábbeli

Mindig legyen egy pár stílusos cipőd, amivel megmutathatod, hogy még a legapróbb részletekre is figyelmet fordítasz. Az első találkozásnál milliónyi apró dolgot szűrnek le a nők. A megfelelő cipő kiválasztásával egyértelművé teszed jó ízlésed, emellett vagyont és státuszt szimbolizál.
MMF Klub cipő stíluskép: [http://static1.businessinsider.com/image/55bfbc5a2acae7c23f8ba0a9/the-best-mens-dress-shoes-for-under-350.jpg]

8. Kasmír pulóverek

A kasmír a kasmírkecskék gyapjából készülő különleges anyag. Viselőjét határozott és egyben lágy stílusba öltözteti. Ráadásul a hölgyek imádják megérinteni.
MMF Klub style öltözködéskép: [http://www.fakeblack.com/wp-content/uploads/2016/01/Cashmere-Sweaters-2013-2014-For-Men-6.jpeg]9. V-nyakú ruhák

A nők előnyben részesítik azokat a ruhákat, amelyek az alkalmi és mindennapi viselet között helyezkednek el. Ennek tökéletesen eleget tesz ez a típus. Emellett szélesíti az arccsontot is, ami markánsabb kisugárzást eredményez.
MMF Klub öltözködési stíluskép: [https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a5/32/5f/a5325f2ecd21f98b88aa70318bbf3238–style-men-mens-style.jpg]

10.Szép mosoly és friss lehelet

Egy szép mosoly nem csak szimpátiát kelt, hanem vonzalmat is. A megfelelő szájhigiénia éppoly fontos, mint az igényes öltözködés és megjelenés.
MMF Klub illatkép: [http://wallpapersdsc.net/wp-content/uploads/2016/01/Jake-Gyllenhaal-HD-Desktop.jpg]

Egy sikeres férfi mellé illik egy sikeres nő is. Talán éppen Ő!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .