Angelina Jolie arab milliárdossal kavar

Milliárdosok élete. Angelina Jolie, Brad Pitt

A milliárdosok életében sem minden fenékig tejfel. Angelina Jolie és Brad Pitt tönkrement házasságával kapcsolatban az idő múlásával egyre több érdekesség lát napvilágot.

Mint az már ismert, Angelina Jolie távoltartási végzést indítványozott Brad Pittel szemben alkoholizmus és drogok használata miatt, egyúttal a válóper is folyamatban van.

Az ügyben az FBI is vizsgálódik, és úgy néz ki egyelőre nem találtak olyan bizonyítékot, ami büntető ügyként is megállná a helyét a bíróságon. Brad Pitt-et számos tesztnek alávetették és nem találtak alkohol, illetve drog fogyasztására utaló jeleket.

Ugyanakkor Angelina Jolie kijelentette, hogy nem kíván a bűnüldöző szervekkel együttműködni, ami felettébb gyanússá teszi a helyzetét. Az igazi szenzáció, hogy egyre inkább úgy tűnik, hogy nem Brad Pitt volt hűtlen, hanem éppen ellenkezőleg történtek a dolgok, és Angelina Jolie kavart egy másik férfival.

Nagyon úgy fest, hogy egy arab milliárdossal szűrte össze a levet, aki támogatta is őt a közhasznú tevékenységeinek sikereiben, és akivel az állítások szerint bensőséges kapcsolatot is ápol. Angelina Jolie politikai pályára is készül, amiben az ilyen jótékonysági missziók kifejezetten pozitív megítélést adhatnak a személyének.

Mariah Carey szilveszteri (le)szereplése. Itt!

Forrás: btale.com

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .