All inclusive Dubai nyaralások mesés helyeken

All inclusive nyaralas dubai itt hol nyaralnak pihennek a gazdagok milliomosok Rixos The Palm Dubai 2

Ha all inclusive nyaralásban gondolkodunk, akkor Dubai ideális választás lehet számunkra.

Dubai méltán híres az exkluzívabbnál exkluzívabb szállásairól, szolgáltatásairól, épületeiről és úgy mindenről. Ha Dubaiba látogatsz nem lesz olyan perc, hogy ne haladnál el egy gyönyörű épület, egy fergeteges étterem, vagy éppen egy luxuspalota mellett. Dubai ma már szinte egyet jelent az all inclusive nyaralásokkal.

A tehetősebb réteg egyik kedvelt nyaralási célpontja az Egyesült Arab Emírségekben helyet foglaló nagyváros, Dubai. A gazdagok előszeretettel használják ki az all inclusive szolgáltatások széles tárházát. A szállodák étel-ital kínálatán túl, szabadidő- és sportprogramok is benne vannak a teljes ellátásba. Így a pihenés tényleg tökéletes lehet. Nézzük milyen exkluzív szállodák közül választhatunk Dubaiban való tartózkodásunk során.

1. Rixos The Palm Dubai

Az ikonikus pálmaszigeten helyet kapó szálloda az egyik legkedveltebb Dubai luxus üdülőközpontnak számít. A szállodából csodás kilátásunk van az Arab-öböl azúrkék vízére és a város kiemelkedő látványosságaira. A szállodában kialakított oázis témájú medence és a Rixos Anjana wellness részleg kedveskedik az oda látogatóknak. A lakosztályok modern török stílusban vannak berendezve, tengerre néző erkéllyel, süllyesztett merülőkáddal és üvegkabinos esőzuhannyal felszereltek. A Deluxe King szoba határtalan élvezeteit kb. 140.000 forintos éjszakánkénti árért tudhatjuk a magunkénak.

Királyi lakosztály Dubaiban. Pihenls milliomosok módjára a Rixos The Palm Dubai szállodában.
Rixos lakosztály belülről.
Baldahinos napágy Dubaiban. All inclusive nyaralásra vágysz? Irány a Rixos The Palm Dubai!
Baldahinos ágy 5 csillagos kényeztetéssel.

2. JA Jebel Ali Beach Hotel

Egy igaz üdülőközpont 2 hőmérséklet-szabályozós medencével. A lakosztályok a mesés kertekre, a kikötőre vagy az Arab-öbölre nyílnak. A tengerparti szálloda 12 féle kulináris élményeket nyújtó étteremmel várja vendégeit. A szabadidős szolgáltatások körében 9 lyukú golfpálya és akadémia, vizi sportok, tenisz, lovaglás, és mini golf is tartozik. A privát kikötőben pedig horgászkirándulások, hajókirándulások és hidroplánjáratok várják az arra látogatókat. A különleges sportot kedvelőknek pedig lövészklub áll a rendelkezésükre. Itt 365.000 Ft/éj áron juthatunk all inclusive szolgáltatáshoz.

Így pihennek a gazdagok. All inclusive nyaralas Dubaiban a JA Jebel Ali Beach komplexumban.
Prémium környezet és kiszolgálás.
Nyaralás milliomosok módjára a JA Jebel Ali Beach Hotel lakosztályában.
Gyönyörű kilátás fogad minket minden szobából.

3. JA Palm Tree Court

A szálloda világelső szolgáltatások élményét kínálja. 800 méteres privát stranddal, buja kertekkel és színes madárvilággal várja leendő vendégeit. Az 5 csillagos szálloda 4 hőmérséklet-vezérlésű medencével, fürdővel és szabadidő létesítménnyel felszerelt. A tágas lakosztályok teraszai a tengerre és a kertre nyújtanak kellemes kilátást. A Royal Jasmine és a The Residence luxus lakosztályok vendégei számára ingyenes repülőtéri transzferek, ínyenc vacsorák és privát komornyikszolgáltatások teszik még felülmúlhatatlanabbá az ott tartózkodást. És ha ez még nem lenne elég, akkor exkluzív hozzáférést biztosítanak a tengervizes medencéhez és társalgóhoz. Egy éjszaka ára 250.000 Forint.

Minden igyént kielégítő all inclusive nyaralas Dubaiban. Kitünő válaszás: JA Palm Tree Court
Határtalan lehetőségek a golfozás szerelmeseinek.
JA Palm Tree Court szállodai szoba belső látképe.
Igényesség és elegancia párosa csodás kilátással.

Dubaiban vagy? Ezeket a strandokat mindenképpen meg kell nézned!

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy mások is örömüket leljék benne!

képek: booking.com

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .