Tudnivalók a Dubai repülőjegyekről, árakról és a vízumról

Dubai repülőjegyek üzlet utazás gazdagság vízum

Dubai az elmúlt években eléggé népszerű üzleti- és turistaközponttá nőtte ki magát. Már nem csak kikapcsolódni és pihenni mennek oda az emberek. A nagyon jó gazdasági adottságainak köszönhetően egyre több üzletember lát lehetőséget a kinti cégalapításban.

Dubai repülőjegyek üzlet utazás gazdagság megatoronykép: www.ladyegypt.com

Akár üzleti ügyben, akár pihenni megyünk Dubaiba, nem árt tisztában lennünk pár alap információval. Például hogy mennyibe kerülnek a repülőjegyek, milyen áron vannak az alapvető és a luxus termékek és szolgáltatások, illetve hogy hogyan szerezhetünk vízumot. Ha a Dubaiban lévő strandok érdeklenek, akkor pedig erre a mondatra kattintva tájékozódhatunk.

Dubai repülőjegyek üzlet utazás gazdagság szuper tevekép::www.morea.hu

Dubai repülőjegy

Az elmúlt évtizedben a repülőjegyek átlagos ára szinte a felére csökkent. Olyannyira nagy népszerűségnek örvend, hogy van hogy olcsóbb külföldre kiutazni, és ott eltölteni pár napot, mintsem belföldön. A különböző repülőjegy összehasonlító portálok között szemezgetve igen kedvező árakat találtunk egy Dubai kiruccanáshoz. Már 60.000 Ft-tól elérhetőek oda-vissza utak. Ez pár éve még 2-300 ezer Ft alatt nem volt megúszható. Tehát abszolút kijelenthető, hogy most Dubaiba utazni igazán megéri.

Dubai repülőjegyek üzlet utazás gazdagság vízumkép: blog.privatefly.fr

Dubai árak

Ha már kiválasztottunk egy igazán kedvező repülőjegyet, lefoglalás előtt azért tájékozódjunk az árakról. A Dubai élelmiszer árak több kategóriába is besorolhatók attól függően, hogy hol étkezünk. Ha egy utcai kis büfében térünk be, már 1-2000 Ft-ért jól tudunk lakni. Tehát szinte olyan árakon tudunk enni mint itthon egy gyroszosnál. Persze ha inkább étteremben vagy annál exkluzívabb helyen ennénk, annak elkérik az árát. Tehát választásunktól függően ehetünk nagyon olcsón és nagyon drágán is.

Dubai repülőjegyek üzlet utazás gazdagság exkluzív bárkép: whatson.ae

Ami még talán fontos lehet egy Európai embernek, hogy Dubaiban nem lehet nyilvános alkoholt fogyasztani, sőt, venni is csak a szállodákban lehet, ott is elég borsos áron. Egy 0,33 liter sörérét körülbelül 3000 forintot kell fizetnünk, a többit nem is részletezzük inkább.

Dubai vízum

Az Egyedült Arab Emírségekben szigorúan veszik a beutazási feltételeket. Kizárólag csak útlevéllel engedik a beutazást. Az útlevélnek legalább még 6 hónapig érvényesnek kell lennie a beutazásunk napjától számítva. Ha nem váltunk turista vízumot, akkor mindössze 90 napot tartózkodhatunk az országban. Miután lejár ez az időtartam, nincs lehetőségünk a hosszabbításra.

Dubai repülőjegyek üzlet utazás gazdagság vízumkép: brand-gid.com

Amire nagyon oda kell figyelni, hogy sok esetben a vízummentesség ellenére, büntetést számoltak fel az ország elhagyásakor. Ez a miatt fordulhat elő, hogy a ki és belépéskor adott pecséten nem megfelelő dátum szerepel, és így meghaladhatjuk a 90 napos ott tartózkodást. Ezért erre fokozottan figyeljünk.

Prémium utazásban lehet részed ezzel a repülővel!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

 

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .