A luxus, mint befektetés

Luxus mint befektetés

A mai világban igencsak megéri luxus termékekkel körülvenni magunkat nemcsak a presztízs érték miatt, hanem mert idővel az eredetinél még többet kaphatunk ezekért. Lássuk mi az a luxus befektetés!

Az, hogy a luxuscikkek évről évre többet érnek,közel tíz éve figyelhető meg. A legjobb ilyen termékek az ékszerek, borok, érmék, órák, oldtimer autók. A korábban közkedvelt műtárgy piac, minimum 5 év után válhat nyereségessé, míg a többi opcióval rövidebb távon is nyerhetünk.
luxus befektetés ritka bor
Ami manapság kevesebb haszonnal kecsegtető választás a bélyeg, gyémánt, kínai porcelán és antik bútor. Ez utóbbi kifejezetten rossz mutatókkal bír az elmúlt 10 év kimutatásai alapján, így mint luxus befektetés nem feltétlen ajánlott a jelen piaci körülmények és trendek között.

luxus befektetés ritka bélyeg
Kiemelkedő hozammal kecsegtet az oldtimer autók piaca, bár ehhez szakértő kezek gondos munkája által elkészült restaurálás szükséges. Nagyon szerencsés, és ritka esetben restaurálás nélkül továbbadhatunk a járművön, bár ehhez tényleg kivételesen ritka darabról kell szónak lennie.

luxus befektetés klasszikus autó ferrari
Hosszú távon bármelyik mellett is döntünk, nagy valószínűséggel szép haszon ütheti a markunkat.

Mit is jelent milliomosnak lenni?! A válasz itt!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .