10 trendi férfi haj, amiktől megőrülnek a nők

Trendi férfi hajak 2020 - Alávágás - igényes férfiak

Ez a 10 trendi férfi haj garantáltan megőrjít minden nőt. Nem tagadható, hogy egy jó frizura még vonzóbbá teszi a férfi nemet. Nemcsak a hölgyek kiváltsága az ápoltság, amely a mai világban egyre nagyobb hangsúllyal van jelen az életünkben. Továbbá egy hosszúra növesztett férfi hajkorona is stílusos megjelenést kölcsönözhet viselőjének ha az megfelelően van elkészítve, de a rövidebb frizura változatok között is szemezgetünk. Legyen szó csiszolt üzletemberről vagy laza szörfösről, a szexi frizura mindenképpen egy helyes út lehet, ha el akarod kápráztatni a gyengébbik nemet.

1. Hátrahúzott haj

A hajad hátrahúzása kétségtelenül az egyik legmenőbb frizura. Ez az egyszerű és szexi megjelenés bárkinek érett és üzletszerű megjelenést kölcsönöz. Számos fajtája van ennek a frizurának, de ha valami modernebbre vágysz, akkor meg lehet próbálkozni a fakítással is. Ehhez a frizurához alapfeltétel a hosszú haj, de ezután már „csak” a hátrafésülés marad egy megfelelő vágást követően és jöhet is a fixálás a forma biztosításához.

Trendi férfi hajak 2020 - Hátrahúzás - igényes férfiak

2. Konty

A modern klasszikus, ami sohasem megy ki a divatból. Ez a stílus mindenkinél alkalmazható arc és fejformától függetlenül. E stílus elérése érdekében fésüld vissza a hajad az újjaiddal és rögzítsd egy hajgumival. A hajad hossza határozza meg, hogy milyen alacsonyan vagy magasan tudod a kontyot kialakítani. A határozottabb arccsonttal rendelkező férfiak is bátran viselhetik, de nekik a lazábban formált verzió inkább előnyükre válhat.

Trendi férfi haj 2020 - Konty - igényes férfiak

3. Hullámos

Hűvös, gondtalan és szexi. Ezek az alapvető jellemvonásai a hullámos frizurának. Más frizurák elegánsnak és kifinomultnak tűnnek, addig ez a hullámos stílus, masszív és nyugodt esztétikát vetít előre. Ideális választás azoknak is, akik némi időt szeretnének a reggeli rutin alkalmával megspórolni.

Trendi férfi haj 2020 - Hullamos - igényes férfiak

4. Pompadur

A Pompadur klasszikus és sokoldalú stílus, ezért nagyon népszerű választás a férfiak számára. A vágást a homlok vonalánál felfelé és lefelé formázott haj jellemzi, oldalt rövidebb, míg a fejtetőn hosszabb kivitelezésben. Vannak olyan férfiak, akik az oldalt nagyon rövid vágást szeretik, míg mások ugyanezen a szakaszon a szelídebb, hosszabb hajat részesítik előnyben.

Trendi férfi hajak 2020 - Pompadur - igényes férfiak

5. Sólyom

A sólyom frizura célja, hogy a klasszikus punk irányzatot modern stílusban értelmezzük. Ennek a frizurának rövid oldalai vannak, a tetején pedig egy hosszú hajcsík található. Kevésbé intenzív, mint egy klasszikus sólyom frizura, de ugyanolyan hűvös. Ezzel a hajjal való megjelenés figyelemfelkeltő, szexi és fiatalos. Anélkül hívja fel a figyelmet, felsőbbrendűséget mutatna.

Trendi férfi hajak 2020 - Sólyom - igényes férfiak

6. Diák

Ez a stílus az oldalakon és a fejtetőn rövid vágással kezdődik, de úgy kerül megformálásra, hogy az oldalra fésülést meg tudjuk valósítani. Sokoldalú frizura. Különösen jól néz ki az erős állkapoccsal rendelkező és / vagy magas arccsontú férfiaknál. Egészében véve ez a dizájn a kifinomultság és a professzionalizmus képviseletét testesíti meg.

Trendi férfi hajak 2020 - Diák - igényes férfiak

7. Huncutka

A huncutka egy nagyon sokoldalú és szexi frizura, amely remekül mutat a legtöbb férfin, de kis túlzással minden férfin. Legjobb mégis azok részére, akiknek kerek az arcformájuk. A pompadurral ellentétben a huncutka úgy jön létre, hogy először az összes hajat előre kell fésülni, majd hullám alakúra formálni. Szükség esetén érdemes hajdúsítót és hajfényt használni ennél a megjelenésnél.

Trendi férfi hajak 2020 - Huncutka - igényes férfiak

8. Alávágás

Ami a szexi frizurákat illeti, az alávágás az egyik legnépszerűbb lehetőség. Először is, a vágás sokoldalú és hihetetlenül jól működik egyenes, göndör vagy hullámos hajtípusoknál. A másik nagyszerű dolog az alávágásban, hogy sokféle módon viselheted. A kifinomult és leválasztott stílusokat egyaránt magában foglaló megjelenés. Felül hosszú haj, míg oldalt és hátul nagyon rövid vágás jellemzi.

Trendi férfi hajak 2020 - Alávágás - igényes férfiak

9. Tüsi

Ha nem szeretnél hosszú tincsekkel bajlódni, vagy hetente a fodrászhoz járkálni, akkor ez a Neked való frizura. Alacsony karbantartást igényel, ugyanakkor egy klasszikus stílus, amely különösen jól illik a szakállhoz. Vágása nagyön közel a fejbőrhöz történik elektromos ollóval. Formázást nem igényel, viszont rendszeresen vágni kell, ha tartani szeretnéd az eredeti formát.

Trendi férfi hajak 2020 - Tüsi - igényes férfiak

10. Cézár

A Cézár az egyik legrégebbi és leghagyományosabb frizura, de a stílus továbbra is népszerű választás a férfiak számára. Julius Caesar állítólag ezt a vágást választotta, hogy segítsen eltakarni a hanyatló hajszálát. A megjelenés hihetetlenül népszerűvé vált minden korosztályban és hajtípusban. A vágás rövid hajhosszúságot mutat, amelyet előre fésülnek.

Trendi férfi haj 2020 - Cézár - igényes férfiak

Itt találsz néhány férfi parfümöt, amiknek nem tudnak ellenállni a nők.

Amennyiben tetszett a cikk, oszd meg, hogy másoknak is hasznára válljon!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .