Így telik egy napod, ha Aspenben síelsz

luxus-villak-milliomos-elet-sieles-aspen-hegyei

1848-at írunk, amikor is egy svájci nemes kaliforniai birtokán aranylelőhelyet fedeznek fel. A kaliforniai Sacrementó folyó környékét hamar ellepték a meggazdagodás reményét hajszoló újdonsült bányászok. Az 1800-as években több százezer kalandor kutatott arany után. Egymás után nőttek ki a földből a települések. Az aranyláz nem csak Kaliforniát, de a környező vidékeket is magával rántotta. Az 1850-es évek végére Coloradót is elérte az a láz, Aspen hihetetlen gyorsasággal, bányavárosként emelkedett ki a földből.

arany-milliomos-elet-sieles-aspen-hegyei-kozottkép: searchengineland.com

Immáron a 21. században a világ egyik legelőkelőbb síparadicsomaként tartják számon.

Az évek folyamán rengeteg híresség és világsztár fordult már meg Aspen hófödte hegyeinél. Többek között Elvis Presley, Charlie Sheen, Kevin Costner és Antonio Banderas is. A síközpontot a legbefolyásosabb emberek, milliomosok és közéleti személyiségek látogatják. A síterep 470 kilométernyi 335 különböző pályát foglal magába, így hát nem csodálkozunk azon, hogy ez a síparadicsom a milliomos közeg egyik kedvelt üdülőhelye.

Aspenhez közeledve tengerszámra emelkednek ki a különböző luxushotelek és elegáns éttermek a hegyek vonulatai mentén. Magánrepülőterek és luxusmárkák boltjai mellett haladunk el, közeledve a sípályákhoz. A pályákon szinte alig vannak, mindenki a Gucci vagy a Louis Vuitton kollekció legújabb darabjával jön ki a szemközti boltokból.

luxus-villak-milliomos-elet-sieles-aspen-hegyeikép: cdn.resize.sparkplatform.com

A parkolókba a legextrémebb és legelegánsabb sportkocsik foglalnak helyet: egy felújított 1967-es Mustáng, egy Lamborghini Aventador és egy tuningolt Jeep Wrangler pihen egymás mellett. Az elegáns úriembereket csinos hölgyek kísérik. Finom koktélok, több évtizedes whiskyk és a legfinomabb martinik várnak a bárok pultjaiban.

luxus-autok-milliomos-elet-sieles-aspen-hegyei

kép:pbs.twimg.com

A bárszéken helyet foglalva Alexander Amosu zakós úriemberek beszélgetnek a nemrégiben elköltött dollármilliójukról. Jobbra fordulva megcsapja orrunkat az egyik legnemesebb Gurkha szivar illata. Egy távolabbi asztal felé pillantva egy isteni Macallan whiskyt visznek ki. A pincérnő bájos kedvességét az egyik úriember egy 100 dollárossal jutalmazza.

uriember-milliomos-elet-sieles-aspen-hegyeikép: agentlemans.world

Egy biztos, aki Aspenben jár, egy külön életérzést tudhat magáévá. A gazdag elit miliője, akik pénzt nem sajnálva vetik bele magukat Aspen bámulatos sokszínűségébe. Gyönyörű táj, hófödte hegyvonulatok, milliárdos játékszerek és felfoghatatlan luxus övezi az itt töltött mindennapokat. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk befolyásos emberek társaságában, ez az egyik legjobb választás. Itt köttetnek az évszázadokon átívelő üzleti kapcsolatok.

holgy-tarsasag-milliomos-elet-sieles-aspen-hegyei-kozottkép: kiwicdn.akamaized.net

Ha az arany a befektetési portfóliód része, akkor ezt érdemes elolvasnod.

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .