Az ország legjobb bankjegyszámláló gépei

penzszamolo-gep-penzszamlalo-bankjegyszamlalo-milliomos-ferfiak

Ha van 10-20 millió a zsebünkben, akkor már csak presztízs szempontjából is jó otthonra egy pénzszámláló gép. Amennyiben a kanapén fekve nem egy csinos hölgyet karolunk át, hanem a kötegekben álló húszezreseket, akkor pedig egyenesen kötelező tartozéka lakásunknak egy ilyen készülék. Összegyűjtöttük azokat a gépeket, amik a legjobb szolgálatot teszik egy igazán tehetős úriember számára.

1. Safescan 2665-S bankjegyszámláló gép

Robusztus kialakítású pénzszámláló, amely maximális hamisítvány ellenőrző rendszerrel rendelkezik. Azoknak ajánljuk, akik napi szinten forgatják a milliókat és nem csak forintban. A gép percek alatt akár több 100 milliót is megszámol, 1500 bankjegy leszámolására képes percenként. Ha mindez nem lenne elég, akkor egy 7 pontos hamisítvány ellenőrző rendszeren futtatja végig a bankjegyeket. Több mint 300 ezerért juthatunk hozzá egy ilyen presztízs értékű különleges darabhoz.

Safescan-2665-S-penzszamolo-gep-penzszamlalo-bankjegyszamlalo-milliomos-ferfiakkép: static.safescan.com

2. Accubanker 1100 bankjegyszámláló gép

Ultra ibolya és mágneses ellenőrzéssel rendelkező bankjegyszámláló, amely 1200 bankjegyet tud számolni percenként és 200 bankjegy az adagolókapacitása. Nem csak forintot, de egyéb pénznemeket is tud számolni. Patinás készülék, amely tökéletesen kielégíti egy otthoni bankjegyszámláló elvárásait. 130.000 ezer forintért juthatunk hozzá

Accubanker-1100-penzszamolo-gep-penzszamlalo-bankjegyszamlalo-milliomos-ferfiakkép: banknote.hu

3. Moneycounter24 2250 bankjegyszámláló gép

Kiváló ár érték aránnyal rendelkező pénzszámláló, ami könnyen és gyorsan használható. 3 fajta hamisítvány ellenőrző funkcióval rendelkezik: ultraibolya, mágneses és infravörös fénytartományban is vizsgálja a bankjegyeket. 1000 bankjegyet számol le percenként. Már 50.000 forintért a miénk lehet.

Moneycounter-24 2250-penzszamolo-gep-penzszamlalo-bankjegyszamlalo-milliomos-ferfiakkép: mercateo.hu

4. Duramaxx Waldorf bankjegyszámláló gép

Egy igazi fekete ördög. A készítők kecses és elegáns vonalakkal áldották meg. Kétpontos eredetiségvizsgáló rendszerrel működik: ultraibolya és mágneses tesztet végez a bankjegyeken. 1000 darab bankjegy leszámolására képes percenként. Két üzemmód közül is választhatunk: szabad számlálást illetve meghatározott darab leszámlálása is választható. A pénzszámláló ára 42.000 Forint.

Duramaxx-Waldorf-penzszamolo-gep-penzszamlalo-bankjegyszamlalo-milliomos-ferfiak-2kép: media.chaltec.com

5. Eurocash V40 bankjegyszámláló gép

Nagyon praktikus, hordozható bankjegyszámoló. Méretének köszönhetően a kezünkben és az autó kesztyűtartójában is könnyedén elfér. Nem csak hálózatról, hanem elemről is üzemeltethető, így tényleg bárhol használható. A pénzszámláló csak számolásra alkalmas, eredetiséget nem vizsgál. Percenként 600 bankjegyet tudunk leszámolni vele. 25.000 forintért szerezhetjük be magunknak.

Eurocash-V40-penzszamolo-gep-penzszamlalo-bankjegyszamlalo-milliomos-ferfiakkép: cellshop.com

Ha megszámláltad a pénzed, akkor válassz néhány üzleti lehetőséget a „befektetési tipp” cikkünkből!

Amennyiben tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon is, ahol a milliomos életérzést prezentáljuk!

Írj hozzászólást

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .